- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
PonPon
senior tag
válasz
Menotti #10363 üzenetére
Köszi a választ!
Ilyet rendeltem egy kollégától, hogy kicsit hozzájáruljak a GDP-hez
WiFi antenna eladó, 14 dBi 2,4 GHz!jövő héten kiderül mit tud
-
veze
őstag
válasz
Menotti #5884 üzenetére
probaltam az "add/edit service-t " csak épp ha el akarom menteni fehér képernyö és kész.. majd megprobálom más böngészöböl, csak fel kéne tennem
(IE-böl próbáltam)
v23 generic sp2 van dd-wrt-böl fent..melyik tud magyarul?? (GL-esre)
más:a hálózat bármelyik gépéröl megnyithatom a kezelöfelületét és módosithatom a beállitásokat, vagy csak arrol amelyikröl elsöként beállitottam(és klonozotam)
más: vezetékes bekötésnél lehetséges az hogy egy távolabbi ponthoz csak egy (kb 10 méteres kábellel) csatlakozok az egyik LAN porthoz és a másik végére egy HUB-ot teszek (nem gépet)és abba megy három gép.. ebböl kettö kb megy egyszerre. mindegyik gép fix IP-t kapna. ilyenkor mit kell még a routeren a sima üzemmódhoz képest beállitani?
egy géppel HUB mögül már próba, az jo de.. a hálózatot nem látja, megse tudom pingelni a másik gépet nyilván a router rejti jajj.. de mit áliccsak hogy lássam?.(( -
h_143570
addikt
válasz
Menotti #5468 üzenetére
Barinslayer a dd-wrt alkotoja, a v24tol felfel behozott az ingyenes melle egy fizetos valtozatot is. A kulonbsegek
Az ingyenes valtozat boven eleg szinte mindenkinek, ami tovabbra is ingyenes. -
Tonyk
veterán
válasz
Menotti #5374 üzenetére
Alap esetben semmit. Az aktuális forgalmat csak addig mutatja grafikusan, amíg az ablakot be nem zárod. A 24 órás forgalmat azt mutatja szépen bármikor.
(Azt vedd figyelembe, ha azt akarod hogy a router hónapokra visszamenőleg tárolja a forgalmi adatokat, akkor ezek szoftverfrissítéskor elvesznek. De lementhető és visszatölthető az adatbázis: Administration - Bandwith Monitoring - Backup és Restore pontok alatt.)
-
h_143570
addikt
válasz
Menotti #5126 üzenetére
A gond az hogy 50:1hez a fel le sebeseg aranya az oldal szerint. Visszont TCP eseteben 24:1 a maximum lehetseges ertek (az ACK csomagok miat, 1500/64), mivel ez le iranyban megvan igy a feltoltesi ertek szinte biztosan meresi hiba.
Az aramtalanitas viszont jo otlet lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 RED DEVIL Eladó!
- MSI RX 570 8GB GDDR5 ARMOR OC Eladó!
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest