- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
veze
őstag
válasz
nyilasmisi #9185 üzenetére
köszi a válaszokat , outsiheder-nek is
valoban nem egy vagyon a switch ára, de nekem már tegnap kellett
szoval azzal föztem hirtelen ami volt, és müködik. aztan majd lesz egy switch helyette késöbb -
veze
őstag
válasz
nyilasmisi #9182 üzenetére
mondjuk nekem épp HUB van csak itthon, más nincs...
switchet szereznem kéne.. -
h_143570
addikt
válasz
nyilasmisi #8886 üzenetére
Mivel GL ezert probald meg a Tomatoval is. Mindenesetre meglepo, hogy a pppoe kliens nem tud kapcsolatot letrehozni.
-
lenbazso
csendes tag
válasz
nyilasmisi #7979 üzenetére
Lecserélted végre? Mi volt vele a gond? Először ilyet akartam én is a kliens mód miatt. Az ára nagyon kedvező.
-
nyilasmisi
tag
válasz
nyilasmisi #7974 üzenetére
Nos, lecseréltem végre a TP LINK WR543G-t, és üzembe állt a cucc. Azért a QOS megtette hatását, annyival szebben megy a böngészés torrentel párhuzamosan, hogy az ég és föld.
Meg is van az első konkrét kérdésem, egy más jellegű témában.
A szomszédba lövök át egy pont-pont bridge-el. (A router 4. portjára rá van kötve egy Cisco Aironet AP Root Bridge üzemmódban, a túloldalon, meg ugyan olyannal fogadjuk, ami workgroup bridge üzemmódban van, majd 5 portos switch, és 3 PC stb...)
Megy is a kapcsolat tökéletesen, de a 54GL-ben a LAN client list fül alatt a túloldali AP-t nem látom, miközben gyönyörűen működik, kezel is szépen forgalmat, pingelhető, telnet-elhető a webinterface-en is el tudom érni szépen, és a rajta lévő PC-k is szépen elérhetőek.
Az én oldalamon lévő, pedig gyönyörűen bejelentkezett.
(A TP-link-ben mind2-őt szépen láttam, és azóta azokhoz nem nyúltam)
Van valakinek ötlete, hogy miért nem látom a listában a túloldali bridge-et?
-
Menotti
aktív tag
válasz
nyilasmisi #7971 üzenetére
Az uTorrentet(ha azt használod) állitsd be ,hogy egy fix portot használjon...majd a Qos-ben állitsd be az alkalmazás alapján: utorrent-port szám-ömlesztett kategoria...és nyugodtan tudsz webezni torrentezés mellett....
-
h_143570
addikt
válasz
nyilasmisi #7969 üzenetére
Ha rendesen megadtad a fel(outbound) le(inbound) sebessegeket akkor az alapszabalyok elegek szoktak lenni. A gyenge fel/le aranyu internet eleresek eseteben a torrent kliensben celszerubb koraltozni a feltoltesi savszeleseget.
-
h_143570
addikt
válasz
nyilasmisi #7966 üzenetére
Orulok, hogy sikerult. Varjuk kerdeseid.
-
h_143570
addikt
válasz
nyilasmisi #7963 üzenetére
Mert az elso egy szerenyebb kepesegu valtozat, foleg a jelentosen kisebb memoriaval rendelkezo ujabb fajta nem GLes valtozatokhoz valo. A masik az teljes valtozat.
Azert kellett a kisebbel kezdeni, mert nehany GL esetben van egy 3MB limit ami a gyari fw lecserelese megszuntet azaz biztonsaggal felrakhato ra a teljes valtozat.
-
Atapi
senior tag
válasz
nyilasmisi #7963 üzenetére
mert az első mini, a második standard. értelemszerűen a miniben kevesebb az elérhető szolgáltatás (hogy melyik verzio mit tud, mik a különbségek, azt gondolom dd-wrt wikin meg tudod nézni).
-
nyilasmisi
tag
válasz
nyilasmisi #7962 üzenetére
Azt kérdezném még hogy felraktam az első bin file-t amit írtál:
http://www.dd-wrt.com/dd-wrtv2/downloads/v24-sp1/Consumer/Linksys/WRT54GL_1.1/dd-wrt.v24_mini_generic.bin
A reboot után már a ddvrt-s firmware jelentkezett be, akkor a második bin file (std-s) miért kell???
Köszi!
-
h_143570
addikt
válasz
nyilasmisi #7960 üzenetére
Arra elmeletben mehet a generic is, de mini majd generic megoldas biztonsagosabb.
Vagyis ebben a sorendben ragd fel oket:
http://www.dd-wrt.com/dd-wrtv2/downloads/v24-sp1/Consumer/Linksys/WRT54GL_1.1/dd-wrt.v24_mini_generic.bin
http://www.dd-wrt.com/dd-wrtv2/downloads/v24-sp1/Consumer/Linksys/WRT54GL_1.1/dd-wrt.v24_std_generic.bin
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged