Hirdetés
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- iPhone topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- 
			  Mobilarena Linksys WRT54G/GL/GS router 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

outsiheder tag Én típust nem ajánlottam, de nem kéne összekeverni a wireless szabvány rövid jelét (B/G/N), és a router műveleti funkciókat ellátó chip sebességét, és a switch/ethernet portokat kezelő rész/modul sebességét. 
 Az újabb (N-es) routerek procijai természetesen magasabb órajellel mennek, és értelemszerűen a switch rész is már gigabites ethernet sebességgel megy
 Egy szóval korszerűbbek!
 Ha vki keresni akar ilyet. csak annyit kell csinálnia, hogy egy szinttel feljebb lép a fórumban
 (Hálózat, szolgáltatók) és azonnal talál egy Tp-Link és Asus típust is (lehet, hogy több is van, de én kapásból csak ezt a kettőt ismerem, ezekre van alternatív firmware támogatás is), aztán a típus alapján rákeres a gyártók specifikációra, bele-bele olvas az adott típus fórumába, és megkeresi az árakat is, és végül dönt.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Hamarosan mind begombázunk?
- Milyen légkondit a lakásba?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Horgász topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motoros topic
- Gitáros topic
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest