- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Criton
veterán
ha zalman akkor tuti, nem a külső számit egyébként sem, hanem a minőség ! Zalmanba nyugodtan megbizhatsz, nekem a gépemben mindent az hűt
zalmanhoz mindent adnak, else tod képzelni. Csak a cpu hütömhőz adtak vagy egy tucat csavart meg 2 kis szilikonpasztát meg még egyéb finomságot.
-
rambo4ésfél
senior tag
''teljes megsemmisülés van a q-fan téren'' --> ezt nem tom hogy érted, de a q-fan az egy automatikus ventifordulatszámszabályzó tehát ahogy melegszik a gép úgy növeli a ventik fordulatszámát, ez ha be van kapcsolva akkor a legkisebb fokozaton kb 70%-on járatja a ventiket.
A hűtéssel kapcsolatba: azon azért nincs hűtés mert nem is kell rá ugyanis annyira nem melegszik, legalábbis nekem nem még tuning mellett se, viszont ha a te lapodnak izzik akkor azt gariba vidd vissza. -
Ősember
őstag
-
Bordács
aktív tag
Természetesen van átalakító és egyben elosztó ,ami a molex bemenetet
(4 pines) osztja szét,például TTS-nél is kapható.Nézd meg a honlapját,én nemrég
4K körül vettem nála.Az mindenesetre meggondolandó,hogy a proci hütését
is constans fordulatúra állítsd át.(vagy nem jól értem,mit is akarsz)
Visszatérve elosztó/átalakító kérdésre,én olyat kaptam ,ami 3,3 és 5V is tud,(ha jól emlékszem, a 2 állás biztos a 2 feszültségérték lehet esetleg más,de a honlapon ezt látni fogod)
így ezzel is szabályozható a venti fordulatszáma ugye 2 állás szerint (vagy 3,3 V
vagy 5V).De én ezt pl.a ház ház/wincsi hütésének szabályozására használom csak.Ezeket az elosztó/átalakitó paneleket azonban nem feltétlenül könnyű
beszerelni a gépbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged