- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ősember
őstag
válasz
rambo4ésfél #591 üzenetére
szevasz
az esetleg nem lenne elég, ha a meglévö eredeti nb-re tennék egy 4cm-es ventit? sokat hallani erröl a bzonyos zalman nb47j hütöröl. engem a külseje nem gyöz meg... valaki valahogy alá tudná támasztani, hogy ez a tuti?mellesleg azt hogy az istenbe tudnám ráfogatni a nb-re? tuni illik az alaplapon ott csak leszorito cuccok vannak. a zalman cucchoz adnak olyan leszoritokat is? -
Ősember
őstag
válasz
rambo4ésfél #589 üzenetére
''teljes megsemmisülés van a q-fan téren'' = ki van kapcsolva
nem tudom miért nem azt iram, bocs.nekem nem izzik, csak gondoltam nem árt. feltételezem minél jobb a hütés, annál tovább birja a lap.
-
Ősember
őstag
szevasztok
a p4c800-e deluxe lapokon nincs a southbridgen hütés, ezt leszögezném. micsoda meglátás... szoval ha valaki tud passziv hütési megoldást rá, akkor az bátran szoljon. a gondol vele, hogy nincsen semmiféle megfogato, amivel fel lehetne fogatni a hütést. gondolom valami féle ''ragasztoval'' kéne megoldani. várom az ötleteket! -
Ősember
őstag
válasz
rambo4ésfél #586 üzenetére
teljes megsemmisülés van a q-fan téren... teljesen ötletelen vagyok.
-
Ősember
őstag
-
Ősember
őstag
a bios az 1021
a tápventi megy 2200-on, azzal nincs is sok gond
a házam elején van 2 ugyan olyan venti, amik elvileg 2500-ig mennek, de csak 1600-on mennek és az alaplap már azt mondja, hogy ez neki ka 100%
a proci hütöje is elvileg megy 2200-at, de 1800-nál azt mondja a gép, hogy neki meg ez a 100%. azzal szerintem nem lesz semmi sem rossabb, ha folyamatosan a tényleges 100%-on megy a proci ventije, tehát közvetlen a tápra csatolom.
idöközben megtaláltam az átalakitokat, de miért is ekrülnek 300ft-ba??? rablás! -
Ősember
őstag
szerintem a lapom elmér valamit... az hogy és miért lehet, hogy a 2200-at menö ventimnek 1800-nál 100% teljesitményt és a 2500-on prgö ventinek 1600-at ir ki 100% teljesitménynek? van erre valami logikus magyarázat? mindenféle programmal megmértem és mindenhol ugyan ezeket mérte. a speedfan nevezetü csodaprogram sem volt jobb.... mégis mit lehet csinálni? arra gondoltam, hogy közvetlen a tápra kötöm a ventiket és kész, de azokon csak 3 pines csatlakozok vannak. lehet átalakitot vennI? elöre is kösz!
-
Ősember
őstag
szevasztok
az asus p4c800-e deluxe northbridge hütöjénél van erösebb passziv hütés? egyáltalán kell? kb 260fsb felett gondolom, hogy nem árt valami erösebb... azért gondolokodok csak passzivban, mert a házam nagyon huzatos. elöre is kösz a válaszokat! -
Ősember
őstag
szevasztok
csodával határos modon nekem is ilyen lapom van. azt szeretném megtudni, hogy ha a proci és a ram sem akadály, akkor a lap fsb-je meddig tornászhato fel? semmi extra hütéssel, csak ugy az alap dolgokkal. csak összehasonlitás képpen kéne valamilyen ''átlag eredmény''. elöre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- Corsair Dominator Platinum 32GB DDR5 6000mt/s (2x16GB)
- Msi Mpg Z590 Gaming Plus Eladó!!!
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest