- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Met
nagyúr
Hát most nagy dillemában vagyok
Tuningolni nem szoktam, 2-3 évente szoktam upgrade-elni, játszani nem játszok olyannal amihez erőmű kell. A HT meg a dual ram ami kell nekem.
Asszem maradok a 865nél. De ha van még valami tanácsod szólj
Most egy 2 gigás P4-em van P4B533-as lapban.
[Szerkesztve] -
Criton
veterán
mondom nekem eddig semmi bajom nemvolt lappal ( P4C800 ) . Csak tegnap frissítettem 10.16 ra. Nemtom elötte mivolt, csak azt tom, hogy az 2003/05 ös volt asszem , ezmeg mégiscsak 2004/05 os asszem. A 10.16 nak vannak valami jó extrái ? vagycsak a CPu ( prescott 3,2+) támogatást tették bele?
-
freeadmin
csendes tag
Szia,
A kovetkezoket probaltuk:
1. Mindharom ventillatort egyenkent csatlakoztattuk a CPU Fan csatlakozojara.
Mindharom mukodott
2. Ha a CPU hutojet probaltuk a Chassis Fan csatlakozojara vagy a Power Fan
csatlakozojara, akkor meg sem mozdult a ventillator
Hat ugy nez ki, hogy a Chassis Fan es Power Fan csatlakozoja doglott.
Van-e valakinek meg otlete, hogy mit kellene meg megnezni/allitani? -
várnarancs
addikt
Nekem az a bajom, hogy egy kicsit kicsi, és ha már fejlesztenék, akkor a lapba való legnyagyobbat szeretném
Nekem most is NW-m van, de abban kevés a cache, ezért szeretnék EE-t, mert abban van bőven
jah, és be kellene számítani a mostanimat, mert nem akarok sokat mászkálni
-
killahdrums
senior tag
Hi!
Bővebben: link
...te erre vagy kiváncs!
Gyárilag nincs olyan P4C800-as amiben van fölfele aszinkron ram hajtás, csak a P4P800-akban. -
-
Bordács
aktív tag
Lehet,hogy most nem pontosan emlékszem,de mintha aP4P800 E Dlx-ben is ugyanez lenne a Biosban a DRAM skálázás,pedig azt tavaly májusban szereztük be,nem 1 hete.Mindenesetre kiváncsi vagyok ,mire jutsz?
Hát ezért ez is erősen chipset függő is,ha jól gondolom,persze valóban 1-2 alaplapgyártó időnként :lásd pl.-HTT lehetőség,kibabrál az eredeti gyártóval
vagy VIA chipset esete az Intellel pár éve -
Versus
senior tag
A P4P800SE valóban frissebb cucc mint a P4P800 és a P4C800 ,talán ezért kerülhetett bele a natív memória felülhajtás lehetősége. Na most hogy ez a lehetőség mennyire működik adott ramokkal pl. arról fogalmam sincs de beletetted a fülembe a bogarat és a hétvégén rászánok 15 percet és a DDR500-as ramokat átpakolom a műszergépként használatos P4P800SE-be. Ha tényleg felül lehet hajtani akkor kellemes meglepetés fog érni !
-
Bordács
aktív tag
Na sikerült,boldog vagyok!.Igaz egyelőre turbo módban nem indult el-csak standardban-,de majd még próbálkozom.Mindenesetre végre a memo is lépést tartott az FSB emeléssel-217-ig már kis is próbáltam.(Amúgy ez a GEIL-memom alapteljesítménye)Majd még az időzítésekkel és a fesszel el kell pepecselni egy darabig,hogy az opt.-ot megtaláljam.
Köszönöm Senior tagnak mégegyszer értékes tanácsát.(Nyilván nem véletlen senior,mégha esetleg fiatal is lehet)Örültem,hogy beléptem
Bordács -
Balint133
aktív tag
Bevallom őszintén nem tom hol lehet az arányt állítani, még nem ilyen lapom van, de ez lessz(P4C800-e deluxe)! Passz nem tom, próbáld meg vhol a memória beállításainál, csak arra vigyázz, h. olyat amit nem tudsz h. mire való, azt ne állítsd át, mert akkor biosz reset!
Ja és ne sandrával nézegesd, hanem inkább everesttel, ha nincs meg origoszoftverbazisról le tod tölteni!
U.I: Bocs ha nem tudtam mindenben segíteni, de nem tom hol kell Fsb arányt állítani
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- RAM topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- PlayStation 5
- Le Mans Ultimate
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest