- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- VoLTE/VoWiFi
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ősember
őstag
válasz
rambo4ésfél #591 üzenetére
szevasz
az esetleg nem lenne elég, ha a meglévö eredeti nb-re tennék egy 4cm-es ventit? sokat hallani erröl a bzonyos zalman nb47j hütöröl. engem a külseje nem gyöz meg... valaki valahogy alá tudná támasztani, hogy ez a tuti?mellesleg azt hogy az istenbe tudnám ráfogatni a nb-re? tuni illik az alaplapon ott csak leszorito cuccok vannak. a zalman cucchoz adnak olyan leszoritokat is? -
Ősember
őstag
válasz
rambo4ésfél #589 üzenetére
''teljes megsemmisülés van a q-fan téren'' = ki van kapcsolva
nem tudom miért nem azt iram, bocs.nekem nem izzik, csak gondoltam nem árt. feltételezem minél jobb a hütés, annál tovább birja a lap.
-
Ősember
őstag
válasz
rambo4ésfél #586 üzenetére
teljes megsemmisülés van a q-fan téren... teljesen ötletelen vagyok.
-
dami
tag
válasz
rambo4ésfél #283 üzenetére
Sajnos a víz nem jó mert elég sokat cibálom a technikát Lanpartyzni
Plussz bennem van egy tüske mert ha a léghűtés elromlik nagy kaland lekapcsol a proci, de ha a vízhűtésnél megy valami tönkre jobb bele se gondolni
Régebben az Oldman mondta mindig a víz az akváriumba való. Na de azért már vannak jó cuccok, de az fix gép mellé jó csak. Maradok a THERMALRIGHT mellet. -
T-
tag
válasz
rambo4ésfél #283 üzenetére
sajna a vízhűtések ezen kategóriáját amit te említessz (gondolok itt a kész cuccokra)
a Termalrigt erőlködésnélkül oda veri nézz szét a fórumban amit ajánlottam
persze vannak lekes ''amatőr'' vízhűtésgyártó emberkék (nagy nagy elismerésem nekik) akik igyekeznek kevés pénzből jól használható rendszert összerakni több kevesebb sikerrel
en jobban bízom a gyári cumókban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged