Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
kiskornel
üzenetére
Szerintem kicsit félreérted, hogy hogyan értettem

Jobb, ha van nálam útközben is valamilyen állvány, mintha semmilyen sem lenne, több lehetőséget ad az embernek. Ez már szerintem a használható kategória, ha az ember figyelembe veszi a korlátait. Tisztában vagyok vele, hogy ez nem a stabilitás parnasszusa, és hogy a méretért, hordozhatóságért és árért kompromisszumokat kellett kötni. Azt látom én is, hogy amilyen pipaszár lábai vannak, teljes méretben csak lakásban használható. Ezért is örültem, hogy a 250-es is befért a táskámba, mert ez a legutolsó szelvény nélkül is olyan magas, mint a 220-as teljesen kinyitva, így -- bár a 220-ast nem próbáltam, de feltételezem -- stabilabb. Mivel a középállvány szétcsavarozható, így azon is morfondírozok kicsit, hogy a gyári helyett egy alján kampós rudat betenni, s arra akasztani táskát, hogy lent is legyen valamennyi súly -- a legutolsó szelvény nélkül tűnik annyira masszívnak a többi, hogy kibírja.
Holnap este terveztem néhány éjszakai városképet készíteni, meglátjuk, mennyire válik be. Illetve azt, hogy a kezeim mennyi idő után fagynak oda, pont holnap lesz a leghidegebb
Viszont nagy telém most nincs, legnagyobb a max 84 ekv. kitobi...
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Tesla topik
- Küszöbön az androidos PC-k
- Óra topik
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- További aktív témák...
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Viszont nagy telém most nincs, legnagyobb a max 84 ekv. kitobi...