-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
petyus_
senior tag
válasz
WunderKinder #36551 üzenetére
Megpróbálom kicsit szorosabban, hátha segít.
Egyébként pont arra gondoltam, ha nem tudom megoldani akkor vennék egy Orbitert, volcano hotenddel, csak még bizonytalan vagyok az összeszereléssel kapcsolatban. Láttam pár megoldást (kis változások szerintem azokhoz is kellenek, hogy az én nyomtatóra rögzíthető legyen), de nem tudom melyik lenne a legjobb, neked esetleg van javaslatod?
-
Imy
veterán
válasz
WunderKinder #34804 üzenetére
Addig nem akarom merendelni a cuccokat hozzá, amíg nincs meg a hivatalos terv.
Annyi bajom van a szíjjasssal, hogy 1:10 az áttétel, nem 1:40. Jobb lenne a nagyobb áttétel, mert nem a sebesség a lényeg szerintem. -
LógaGéza
veterán
válasz
WunderKinder #31973 üzenetére
+1 a Bluer-re, én is erre használom. Viszont valóban cserélni kell a hotendet, elég rossz minőségű MK8 van benne...
-
tvamos
nagyúr
válasz
WunderKinder #26675 üzenetére
Remelem, nekem nem lesz benne 2,85-ös... mondjuk a cegnel Ultimaker van, az megbirkozik vele, csak nincs kedvem kuzdeni vele, hogy bevigyem. Vagy veszek egy olyan hot endet is...
-
azbest
félisten
válasz
amúgy a weblapos képeket és leírás nézve, arra gondoltam volna, hogy különböző mértékben megkezdett, újra fóliázott készlet, amit súlyra 7 (+0-3) kg mennyiségekbe összeraktak.
A 2.85ös viszont nettó szívás. Egyszer véletlen berendeltem egy olyan tekerccsel is, de még a rajzolós ceruzámba is 1.75-ös jó
-
LógaGéza
veterán
válasz
Feketéből átveszek vagy kettőt szívesen
-
Tankblock
aktív tag
válasz
WunderKinder #20622 üzenetére
Hello,
mennyi füsttel járt azt esemény? Nálam mikor a 24V fan úgy gondolta h meghal akkor 1 db MOSFET et vitt a másvilágra, ami cserélhető, addig is átconfiguráltam a köv FAN kimenetre, mert még nem rendeltem meg az alkatrészt...
képet tudsz küldeni?
-
Tankblock
aktív tag
válasz
WunderKinder #20611 üzenetére
Hello, azt hogy sikerült?
Nálam általában ha nem kap IP-t vagy amikor fix IPt adtam neki volt gond....
-
mekkGyver
aktív tag
válasz
Ha csak a wifit nyírtad ki, azt fillérekből lehet javítani, sima ESP8266 modul kell bele. De ha mégis kidobnád, írj egy pü.-t, engem érdekel így hibásan is.
-
izisz
senior tag
válasz
SKR Pro-t se hagyd figyelmen kivül.
Egyébként ha elengeded a Marlin függőséget és Klipper felé tekintesz, akkor szinte bármennyi extrudert tudsz vezérelni egyszerű, 8 bites lapokkal.
Pl. idézet:
"Klipper supports printers with multiple micro-controllers. For example, one micro-controller could be used to control an extruder, while another controls the printer's heaters, while a third controls the rest of the printer. The Klipper host software implements clock synchronization to account for clock drift between micro-controllers. No special code is needed to enable multiple micro-controllers - it just requires a few extra lines in the config file."
Features.md
És habár Saccco már rég emlegette, de a Voron-t ha megnézed, ott ki is használják.
[link] -
belaazallat
addikt
válasz
WunderKinder #20505 üzenetére
Sajna nincs ilyen ismerős. Ezért isjöttem ide.
-
Joshi
titán
válasz
WunderKinder #19601 üzenetére
-
kzkz
őstag
válasz
Ja, látom, itt elvileg hajtja is a karban lévőt.
-
Joshi
titán
válasz
Köszi.
-
törölt tag
válasz
WunderKinder #18915 üzenetére
Ez a "Retract at Layer Change" nem volt bekapcsolva nálam, kösz a tippet
Mindazonáltal, már a lényege sem eléggé világos számomra.
A sima retract minden esetben visszahúzza a filát, ha épp travelling van, illetve ha a rajzolást befejezte, és útban van új pozícióhoz.
RALC miért kell akkor?
Mindenesetre most ki is próbálom.Jelenleg a legnagyobb sikert a hőmérséklet csökkentésével értem el. Már csak a torony felső részein pókhálósodik, de azt gondolom, ezt teljesen kiküszöbölni nem is lehet.
Vagy tévedek? Van itt olyan, akinek sikerült stringmentes nyomtatás?
Természetesen modell függő ez is, de mondjuk a tornyok? -
törölt tag
válasz
WunderKinder #18908 üzenetére
Igen, és a Lift Head ha nincs bekapcsolva, de a min layer time nagyobb, mint ahogyan végzett, akkor is ott hagyja a fejet hűteni, csak nem emeli fel.
De mivel a Z-Hop miatt úgy is felemeli a fejet, mert amúgy is épp retractol, ezért a kettőt együtt semmi éártelme használni. (szerintem) -
Yofej75
aktív tag
válasz
WunderKinder #18908 üzenetére
-
izisz
senior tag
válasz
WunderKinder #18621 üzenetére
Érdemes megnézni a driveren a Rsense ellenállás értékét.
Pont tegnap láttam egy posztot, ahol egy LV8729 driverből 2 félét fényképezett a pacák (BIQU strore-ból) - 0.1 és 0.22 ohm-os verziók. És ennek tudatában persze ha egy általános Vref állítós how-to-t néz az ember (0.1 a megszokott), könnyen lehet olyan áramkorlátot állítani, ami nem való a driverhez.
Egyébként ez a fajta moci nálam 0.4A-al éppen csak langyos, BMG-vel. (tmc2208, spreadcycle, uart) -
dom1n0
őstag
válasz
WunderKinder #13541 üzenetére
Wow.
30x30x30cm-es?
Mennyire volt rázós az építés, konfig, stb?
Kb. összesen mennyi pénz volt az egész? -
Saccco
nagyúr
válasz
WunderKinder #13539 üzenetére
Miből vannak az alkatrészek?
-
printerpeti
tag
válasz
WunderKinder #11341 üzenetére
Én is igust használom azt nem szoktam kenni
-
fabula
őstag
válasz
WunderKinder #11341 üzenetére
Teflon csúszócsapágyat nem, de bronz csúszócsapágyat már használtak.
Egyébként meg szerintem akkor inkább már az Igus műanyag csúszócsapágyai jobbak a teflonosnál, azokat nem kell kenni sem. -
Tomsteel
tag
válasz
WunderKinder #6450 üzenetére
Köszönöm a részletes összefoglalót! Lesz vele dolgom bőven.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged