- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
LamaCube
addikt
Feltöltöttem thingire, de mivel most regeltem, így 24 órának el kell telnie, mire megjelenik, ha fent lesz belinkelem. A süti receptjét piramis süti néven keresd van nagyon sokféle kinek mi az ízlése. Az asszony is hagyott ki tett bele mást, ezért külön nem írom le, de ő is a netes receptek alapján gyúrta össze.
-
mc.g
aktív tag
https://www.banggood.com/Geeetech-A20M-Mix-color-3D-Printer-255x255x255mm-Printing-Size-p-1380690.html?rmmds=category&cur_warehouse=CZ
Geeetech A20M (dual)
274€Ez jó gép amúgy !?
Precízen nyomtat ?(már megjelent az újabb változat is az A30M:
https://www.banggood.com/Geeetech-A30M-Mix-Color-3D-Printer-with-320x320x420mm-Printing-Area-or-Two-in-One-out-Nozzle-or-Dual-Z-Axis-Support-Auto-Leveling-p-1660622.html?rmmds=buy&ID=47184&cur_warehouse=CN
) -
fuze
őstag
Meg is rendeltem a nyomtatót.
Évek vacilálása érett be a mai napon!
Ja, egy ilyen csere extruder nekem is kelleni fog. A műanyag elevileg addig jó, míg ez megérkezik.
Aztán a ventillátor cserét sem fogom kibírni, mert jobb lenne ha szépen duruzsolna ha már az életteremben lesz használva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest