- iOS alkalmazások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Egy óra, két rendszer
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugesz77
őstag
Mondjuk ha precíz, pontos nyomtató kell akkor én a kockákat javasolnám inkább. Elengedve a dual extrudert ott van például a TWO TREES Sapphire Plus Core XY . Könnyen dobozolható , Core XY, lineáris sínekkel, BMG extruderrel.
-
dugesz77
őstag
100 fokos asztal, 240-250 fok körüli fej, dobozolás. Ezek kellenek.
Dobozolás nélkül nem igazán működik. Nem csak a nyomtatás közben létrejövő egészségkárosító gázok miatt hanem a sarkok az anyaghűlés következtében zsugorodnak, egyszerűen feljönnek .
240 fok felett meg az olcsó PTFE cső szokott besokallni ,oda meg érdemes Capricorn csövet venni. -
Tikakukac
titán
-
Saccco
nagyúr
A TPU elég genyó tud lenni.
szerk.: Creality brand-ebb.
Mindegyik gép annyira jó, amennyire az azt üzemeltető emberke az. Láttunk korábban csodákat a lesajnált Anet A8-cal is. Max nem megy olyan gyorsan, mint egy másik.
Most nekem egy akármilyen nyomtatás, amit összehasonlítottam 4MAX-on 1,5óra lett volna Voron-on kevesebb, mint 1. -
kulu22
aktív tag
Sokat nem moddoltam anno ezt a típust, a szíjat én is kicseréltem (nincs feszítő), próbáltam merevebb műanyag elemeket nyomtatni hozzá, javult ugyan, de egetverő változás mehanikailag nem történt. BL touch-ot építettem rá meg Cyclops fejet kapott, így kb olyan kiépítés volt mint amire vadászol. A vezérlőjét már nem emlékszem mire cseréltem, lehet hogy valami MKS 1.3 volt éppen kéznél. [link]
-
kulu22
aktív tag
Szigorúan szubjektív: Enderem ugyan nem volt, de a gyáriak közül (Tarantula, Prusa) ez volt a legkevésbé jó (X5S, ~2 éve). Nagy a frame, nem annyira stabil (az asztal sem), hosszúak a szíjak, ahogy nézem az alapja azóta is kb. változatlan. Persze lehet hogy csak az én tapasztalatlanságom, de igazán szépen nyomtatni nem tudtam vele.
-
Saccco
nagyúr
Nekem TEVO Tarantula volt, darabokban van. Illetve egy Anycubic 4MAX, ez utóbbi nagyon jó gép egyébként. Illetve van egy Voron V2.4-esem. Szóval meg lehet lenni Creality nélkül is.
A Creality mögött nagy felhasználói bázis van. Általában minden infó használható minden géphez, de kezdőknek jobb, ha a saját gépük nevét olvassák a tutorial-ban. Nem tőlük indult minden, ők is szedtek át dolgokat más gyártótól. Például az üveg, amit használnak az Anycubic cucc. -
imibogyo
veterán
Szerintem jobban jársz két géppel, mint egy univerzálissal. 100.000 Ft környékén (de bőven alatta is én 75k-ért vettem az Ender 5-öt) már egész jól használható 3d nyomtatók vannak és nagyságrendileg ugyanennyiből röhögve össze lehet rakni egy PCB marót is (például nyomtatva a főbb alkatrészeket, ha már egyszer van nyomtatója az embernek, több alap gép is van fenn TV-en és innen határ a csillagos ég), vagy készen venni egy CNC 3018-at, nyákozni az is megfelelő és még mindig upgradelhető a jövőben, ha mégis szeretne mást is marni az ember.
-
dugesz77
őstag
Elég ritka az öszvérgép. Nekem elsőre a Creality3D CP-01 ugrik be illetve kereső még feldobta a Snapmaker 2.0 Árat nem írtál de lehet én a két külön gép felől közelítenék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
- Nitro AN515-57 15.6" QHD IPS i7-11800H RTX 3070 16GB 500GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Edition + Joystick állomás! CFI-2016
- Dell R630/R730XD SSD NVMe PCIe Extender (0GY1TD) + Kábel (0K9TVP) Kit
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest