Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
nézzbe
aktív tag
Építve lett a gép, az arduinos vezérlés meg nem egy bonyolult dolog, aki megírta hozzá az SW-t annak volt nehéz feladata
Nekem is szoktak lenni fekete pontok általában a fejen szénné égett műanyag darabok kerülnek bele de nem jellemző annyira.
A kitöltésnél meg lehet mondani hogy milyen finomságú legyen, én is méhsejtszerkezet kitöltés alkalmazok kb 3-4 mm lehet a sejt nagysága, ebből származó felszíni deformációval még nem találkoztam. Válts esetleg egyenes kitöltést 90 fokos rétegenkénti elforgatással és ott nagyon sűrűre szinte akár tömören is kinyomtathatod amit szeretnél, de persze sokkal időigényesebb.Pár képet dobsz fel a gépről, illetve nyomtatott dolgokról ? lehetne azonos tárgyat kinyomtatni azonos beállítások mellet aztán össze is lehetne hasonlítani a két nyomtatót

Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Interactive Brokers társalgó
- Linux kezdőknek
- PLC programozás
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Gumi és felni topik
- Napelem
- BestBuy topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Nekem is szoktak lenni fekete pontok általában a fejen szénné égett műanyag darabok kerülnek bele de nem jellemző annyira.
poli27