Hirdetés
- Google Pixel topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mobil flották
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
nézzbe
aktív tag
Építve lett a gép, az arduinos vezérlés meg nem egy bonyolult dolog, aki megírta hozzá az SW-t annak volt nehéz feladata
Nekem is szoktak lenni fekete pontok általában a fejen szénné égett műanyag darabok kerülnek bele de nem jellemző annyira.
A kitöltésnél meg lehet mondani hogy milyen finomságú legyen, én is méhsejtszerkezet kitöltés alkalmazok kb 3-4 mm lehet a sejt nagysága, ebből származó felszíni deformációval még nem találkoztam. Válts esetleg egyenes kitöltést 90 fokos rétegenkénti elforgatással és ott nagyon sűrűre szinte akár tömören is kinyomtathatod amit szeretnél, de persze sokkal időigényesebb.Pár képet dobsz fel a gépről, illetve nyomtatott dolgokról ? lehetne azonos tárgyat kinyomtatni azonos beállítások mellet aztán össze is lehetne hasonlítani a két nyomtatót
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel topik
- Bontsuk ki ezt a 4K-s vadállatot! - ASUS Prime 5070 unboxing
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest