Hirdetés
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Bankkártya alakú és méretű AirTag alternatívát mutatott be a Ugreen
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
nézzbe
aktív tag
Építve lett a gép, az arduinos vezérlés meg nem egy bonyolult dolog, aki megírta hozzá az SW-t annak volt nehéz feladata
Nekem is szoktak lenni fekete pontok általában a fejen szénné égett műanyag darabok kerülnek bele de nem jellemző annyira.
A kitöltésnél meg lehet mondani hogy milyen finomságú legyen, én is méhsejtszerkezet kitöltés alkalmazok kb 3-4 mm lehet a sejt nagysága, ebből származó felszíni deformációval még nem találkoztam. Válts esetleg egyenes kitöltést 90 fokos rétegenkénti elforgatással és ott nagyon sűrűre szinte akár tömören is kinyomtathatod amit szeretnél, de persze sokkal időigényesebb.Pár képet dobsz fel a gépről, illetve nyomtatott dolgokról ? lehetne azonos tárgyat kinyomtatni azonos beállítások mellet aztán össze is lehetne hasonlítani a két nyomtatót
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Ukrajnai háború
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
- Hővezető paszták
- EA Sports WRC '23
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 455 G5 - AMD A10 I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest