Hirdetés
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Yettel topik
- Dogee V20pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
izisz
senior tag
Nos nem biztos, hogy ez annyira ideális gépi használatra - pont azért, mert nem tudod befolyásolni, hogy mikor hajlik meg...
Kicsit nagyobb átalakítás, de inkább az X tengelyt kellene helyettesítened egy kantál/nicr huzallal.
Vagyis a kontúrt a habba a Z fel-le mozgása során a 2 Z pilon között vízszintesen kifeszített huzal vágná ki.
Én ilyen gépet láttam egy cimbora sógoránál, persze böszme nagy méretben.
És persze igazi 3D (bonyolultabb) alakok kivágáshoz már turpisság kell, hiszen a modellt akkor már el kell forgatnod 2 vágási művelet között.CAD/CAM: Fusion cam-je is használható, bár rendkivül sok paraméter van benne - nekem még sok is, hisz noob vagyok CAM-hez
Pont a hypercube mágusának (tech2c) van lézeres videója is. Azt hiszem ott van linkelve a szükséges script. Abból a scriptből ki lehet indulni, mikor saját szerszámpályát akarsz generáltatni , amit a marlin is megeszik. Lényegében egy post-processing scriptet kell írni, ami a fusion - amúgy standard - kódjait marlin megfelelőkre cseréli.
Mondjuk a lézer kapcsán csak az "on" és "off" dolgokat kellett rendesen megírnia, hogy azokat cserélje marlin féle tárgyhűtő venti parancsokra. Mind1, lényeg, ha érdekel, keress rá. Ugyanezen szkript használható kis módosítással hobbi cnc-s grbl-hez is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Projektor topic
- Filmvilág
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Ubuntu Linux
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- További aktív témák...
- Lenovo Tab M10 HD (TB-X306F)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite LTE (2020) Oxford Grey 64GB
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA!
- Eladó Sony FE 3.5-5.6/28-70 OSS objektív
- mini pc/ WIN11/ i5 12600T/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ WiFi/ BT/ 1 év garancia, számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pont a hypercube mágusának (tech2c) van lézeres videója is. Azt hiszem ott van linkelve a szükséges script. Abból a scriptből ki lehet indulni, mikor saját szerszámpályát akarsz generáltatni , amit a marlin is megeszik. Lényegében egy post-processing scriptet kell írni, ami a fusion - amúgy standard - kódjait marlin megfelelőkre cseréli.
poli27