- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Netfone
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Évi két bemutatóra állhat át az Apple
- Indián keresztül kerülné meg Trumpot az Apple
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emunem
őstag
... én értem az aggályaidat, de lassan túl esünk a ló másik oldalára. Nagyon dicséretes az alaposságod, és az eltökéltséged, de ezután már megvalósított dolgokat akarunk látni ebben a témában, mert pusztán elméleti szinten foglalkozni vele árt a nyomtatási szokásodnak.
(addig nem nyomtatsz, vagy szívroham közeli állapotban teszed, amíg nincs kész az atomtámadást is orvosló szűrő rendszered)
Jó lenne, ha valami nyomtatás közeli diskurzus folyna. Ez csak az én kérésem, mert volt itt 1-2 kérdés, amit sajnos elve fokozott izgalmi, vagy érzelmi állapotban voltak megválaszolva, ami nem egy szakmai fórumhoz illő. (áljézus vagyok, mert nekem is volt 1x egy ilyen kitörésem régebben, de tanultam belőle) Szegény kérdező érzékelte is a szavak mögötti indulatot, de már repültünk is tovább a nano részecskék szárnyán.Esetleg egy kinek milyen helyen, hogy néz ki a nyomi challenge? Csak annyit megmutatni, amit fel merünk vállalni a környezetünkből?
Kezdem a sort:
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Nintendo Switch 2
- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- GTA VI
- Netfone
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest