- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Saccco
nagyúr
Nekem nem gyári rendszer fut rajta, hanem a Marlin. Amikor összeraktam hibás volt a boot része az alaplapnak egy másik Arduino-s lappal kellett bootloadert flashelnem rá, utána meg egyértelmű volt, hogy a community firmware-t teszem fel. Szoftveresen is lehetett volna, de nem akartam emiatt flashelni, így inkább megfordítottam a kábelt.
Tökéletesen üzemel bowdenesen is, ahogyan a Greg-Wade is szépen ment, elégedett vagyok vele. Könnyebb befűzni is, mint a Greg-Wade-t. A fogaskerékkel így is könnyen rá lehet nyomni az anyagot, prime céllal.(#3680) szaki7:
Azt meg tudod csinálni, hogy fogsz egy kábelkötözőt, meghámozod, az majdnem tökéletesen 0,4mm vastag, felmelegíted a hotendet és lentről beledugod, ezzel kicsit lazítasz az anyagon.
Betöltöd a szálat, kicsit rányomod, hogy olvadjon, majd hagyod hűlni 130-140C°-ig (ABS), majd kihúzod ez a cold pull. pl.: Leírás (angol)Filament filter:
Én is használtam a csukogatós filtert, de később átálltam erre, szerintem jobb. Az olajozás kerülendő, jelentősen csökken a rétegösszetartás. Support nélkül kell nyomtatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest