- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Magisk
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
norba69
senior tag
Nem a sebességgel volt gond, az megvolt.
A fő bajom az volt, hogy vagy a letöltés arányában állítottam be a load balance-ot, és azt kimaxolta, viszont a feltöltés a kisebbiket maxolta, a nagyobbat meg csak részben terhelte, vagy fordítva, a feltöltés arányát beállítva az jó volt, a letöltés meg az egyiknél maxxal ment, a másik meg csak részben volt terhelve.
Ha két egyformán asszimetrikus neted van, akkor jó, vagy ha nem bánod, hogy valahol hagysz benn sávszélességet.
A másik, amivel birkóztam, az a két port összefogása a nagyobb sávszélesség eléréséhez, az akkori alaplapi és pci-x kártyáimmal nem volt igazán stabil. -
norba69
senior tag
Ubi ER-12-vel sokáig próbáltam 1000/1000 T-home és 1000/300 Digi netet load balance-al használni, de sehogy sem volt tökéletes.
Most van egy szerverem 3 db 10Gbe hálókártyával, az bírja
Az általad belőtt áron csak nagyon erős kompromisszumokkal fog menni, és nem lesz meg a wan- lan gigabit átvitel. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest