- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Magisk
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Daweee
őstag
Kösz a tippet, kipróbálom, viszont egy rendes router így is elkerülhetetlen, mivel a jelenlegi b/g-s cucc 1-2MB/s-os sebessége nem éppen ideális ha NAS-ról akarok fileokat használni.
Egy TP-Link 841N mennyire felelne meg a céljaimnak? Mennyire korlátozza be a 100Mbps-es LAN csati a 300-as Wifit a gyakorlatban? Ahogy olvasom a 300-as wifi általában jó ha 8-10 megát tud hozni, annyit meg éppen átenged a 100-as LAN is általában. Lenne érezhető különbség egy gigabites router esetén? -
Beri
addikt
-
Beri
addikt
nem tudom milyen beállítási gondom lehet
Egymilliárd szálon próbálsz tölteni.a routert már többször konfoltam újra
Valószínűleg nem sok értelme volt. Mindenesetre kapcsold ki a tűzfalát, meg a flood védelmét, ha alapból nem lenne kikapcsolva.a lassulás jellemzően csak esténként jelentkezik
Ez is egy újabb indok arra, hogy a routernek nem sok köze van az egészhez, ugyanis ő nem fél a sötétben.más esetben a notin egy lap betöltése fél perc volt majd a noti újra csatlakoztatása után azonnal megjavult
Ennek eléggé flood-protection szaga van. Kábelen, vagy wifin csatlakozik a lapos? -
némileg jogos az aggodalmad, ami a belső antennát illeti:
nekem jelenleg kényszerűségből a tv szekrényben van a router, és a jele egy picit gyengébb mint az antennás linksys-é volt, de ez mondjuk a telefonnál egy pálcikát jelent, a laptop jobb wifijénél ugyanúgy maxot.de ha a telefonon mérem speedtesttel, ugyanannyit mér 1 méterre a routertől mint 15-re, tehát az az egy pálcika sebesség csökkenést még nem okoz.
a héten átszerelem szekrényen kívülre, ha gondolod beszámolhatok az eredményről.
-
szia!
én most vettem egy ASUS RT-N15U-t és gyári szofttal azonnal (az összedugás pillanatától) kiváltotta a t-home gyárilag adott cisco routerét.
most kiszolgálja kábelen az iptv-t, egy napi 10-15 órát torrentező nast, egy media playert, valamint wifin 2 laptopot és 2 telefont. ha minden egyszerre megy, akkor sem röccen meg, szóval nekem bevált és nem a 30k-s kategória.jut eszembe nyitottam neki topikot, ott is lehet kérdezni, ha a részletek érdekelnek valakit.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
- Egyedi ékszerdobozka
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest