- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darbo
tag
válasz
Daweee #24457 üzenetére
A helyzet nálam is hasonló volt, kb egy hete fordultam ide ugyan ezzel a problémával. már nézegettem az új routereket, de lebeszéltek róla az okosok, elég volt a routerben a tüzfalat kikapcsolni legfőképp a flood védelmet, és a nason a max szálat levenni 150 re. egy hete ezekkel a beállításokkal nyomom és kifogástalan. előtte nekem is lement a sávszélem 25 ről másfélre, kábelen laggoltak az online dolgok, wifin pedig átéltem a 13.3 as modemek tempóját, 30-40 mp volt mire egy oldal bejött, vagy még az se
-
pacman789
aktív tag
válasz
Daweee #24454 üzenetére
ja, egyébként pacman789: az hogy a neted meghal torrentezés közben az azért van mert a kliens leszívja az egész netet és nem marad másnak. Ha leveszed a torrent sebességét, tudsz netezni. Ezért kell neked is QoS, amit fent írtam.
Én is erre gondoltam, de az elején ilyen nem fordult elő, illetve nem csak a net megy el hanem a kapcsolat a routerrel azaz nem érem el a router-t, se bármilyen belső hálózaton lévő eszközt.
Amúgy igen jó dolog a QoS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (hibás)
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged