- Honor Magic V2 - origami
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Buckey
őstag
válasz
szecskkaa #72493 üzenetére
Én is szenvedtem a Telekom (T-Home) 20 megás internettel (a TV az nagyjából jó volt). Akár milyen router volt, mindig hol ezt, hol azt újra kellet indítani, meg kb. negyedévente megfeleződött az a szupergyors 20 megás internet (amit adni tudtak). Egy hibabejelentés, és utána megint 20 mega lett. Meguntam, felmondtam.
Korlátlan mobilnet 10 ezerért + 80 perc vagy 80db SMS 2 ezerért és Telenornál 4560Ft-ért TV.
Árban ugyan ott vagyok, mint előtte voltam, csak a mobilnetem korlátlan lett.
És a minimum 30 mega net megvan mindenhol, és mindig nálam van, mint ahogy a TV csatornák is.
És ha bejön az 5G korlátlan nettel ilyen áron, akkor már tényleg nem kell vezetékes szolgáltatás (mondjuk így sem). -
-
-
válasz
szecskkaa #72485 üzenetére
Szia,
Mivel csak összeghatárt írtál, meg a falra szerelhetőséget, egyéb elvárást nem: [link]
Csak 10/100 Mbps WAN és LAN portok, csak 2.4 GHz wifi, ha ilyen tekintetben jobb kell, azt jelezd, mert fontos szempont lehet, hogy milyen gyors nethez kell, milyen környezetben (ahol sok az elérhető 2.4 GHz wifi hálózat, ott akár teljesen muszáj átállni az 5 GHz-re a probléma mentes wifi kapcsolathoz)...stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest