Hirdetés
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby86
őstag
válasz
vargalex
üzenetére
Szia! Hú, na erről lekéstem.
Pont ma nem voltam itthon délelőtt, aztán munka után elmentem routert venni, megvettem a 1043ND v2-t amit írtál is mint opciót, majd mire végeztem a dolgaimmal este beüzemeltem egyből a routert és csak most jöttem fel. Persze azért eladásnál fontos lenne tudnom hogy hibás e a routerem, mert nem akarok senkit átrázni, szóval ha gondolod és úgy ráérsz elvihetem hozzád és ránézhetsz. Nem hiszem hogy nagy távolságra lennénk egymástól,mert én is Budapesti vagyok.
Itt meg akkora távolság nincs azért, a b.m.v elvisz mindenhova 
De mindent összevetve azért kellett már ez a gyorsabb router, mert kitudja idővel nem e kötök rá egy külső vinyót is szerver gyanánt pl. Kár hogy OpenWRT erre a v2-re még nincs. De majd gondolom lesz erre is.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Xbox Series S 512 GB, Minden tartozékával kiváló állapotban
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4200U/8GB DDR3/Win 10Home/12,5" FHD/ !ÉRINTŐKÉP!/!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF F15 FX506HE notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD nVidia RTX 3050Ti 4GB W11
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Pont ma nem voltam itthon délelőtt, aztán munka után elmentem routert venni, megvettem a 1043ND v2-t amit írtál is mint opciót, majd mire végeztem a dolgaimmal este beüzemeltem egyből a routert és csak most jöttem fel. Persze azért eladásnál fontos lenne tudnom hogy hibás e a routerem, mert nem akarok senkit átrázni, szóval ha gondolod és úgy ráérsz elvihetem hozzád és ránézhetsz. Nem hiszem hogy nagy távolságra lennénk egymástól,mert én is Budapesti vagyok.
Itt meg akkora távolság nincs azért, a b.m.v elvisz mindenhova 
Gubek-Einste
Dr.NX