Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Clip – cimpazaj
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 4G
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
raycoon
tag
Sziasztok!
Próbáltam rákeresni, hogy volt-e róla szó, de nem igazán sikerült..
A következőben kérném a tanácsotokat. DIGI optikai területen vagyok egy ZTE ZXA10 F625A modemmel. A ház be van kábelezve és a "központ" ott van, ahol a modem is. Mögötte eddig egy RT-AC66U B1 volt a nappaliban az egyik végponton (a többi végpontot nem használom jelenleg). Beszerzés alatt áll egy NAS, amit nem szeretnék a nappaliba tenni több dolog miatt sem. Jó lenne, ha ez valamelyik végponton lenne, vagy leginkább a modem mellett. Ha jól gondolom, akkor kellene egy router a modem mellé és innen kéne leágaztatnom mindent. Eddig a "határvédelem"/DHCP, stb a wifi router-ben volt, de gondolom ezeknek is át kellene költöznie a belépési pontra.
Amire szükségem lenne egy olyan költség hatékony gigabit-es router, ami nem wifi-s, 5 port, ha jól számoltam jelenleg elég. Ha lehet, akkor (mivel a hálózati ismereteim nem túl acélosak) olyan szoftveres támogatással (GUI?), amiben egy halandó sem veszik el teljesen. Sem időm, sem kedvem nincs a parancssoros varázslásokhoz, de ha nem megkerülhető, akkor nem fogok a kardomba dőlni (csak a hálózati tudásom nem friss). Mivel ehhez a témához egyáltalán nem értek, így azt sem tudom, hogy melyik miért jobb, rosszabb és nem tudom, hogy mik a kompromisszumok egyes esetekben és mit vesztek, mivel kell megalkudni, stb.
Előre is köszönöm a segítséget!
rc
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Playstation 4 Pro,
- Eladó Betaflight Meteor75 teljes szett
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest