- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
micimacko
aktív tag
Sziasztok,
Segítsetek légyszíves, mert kezdem a maradék hajam is kitépni.
Vettem egy TP-Link AX10-es routert, majd összecsatlakoztattam ugyanúgy, ahogy az előző (TP-Link TL-WR1043ND) routeremet.
Egyszerűen nem akar menni. Folyamatosan azt írja, hogy WAN port unplugged. Visszaraktam a régi routert, és minden tökéletes. Ismét az AX10, és nem működik. A státusz részen is inaktív a WAN port ikonja.
Az viszont a legfurább, hogy ha olyan kábelt csatlakoztatok a WAN portra, amelyiknek a végén valamilyen eszköz van (PC, NAS, TV, switch...stb.), akkor azonnal aktív lesz az ikon. Most azt csináltam meg, hogy a régi routertől jön egy kábel az AX10-es WAN portjára, és így AP-ként működik, aktív a WAN port is.
Digi (FFTB) hálózat, tehát a kábel (mondjuk úgy, hogy) közvetlenül a falból jön, és PPPoE kapcsolattal kellene kapcsolódnom.
Mi a bánatot kellene állítanom, hogy működjön?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 735 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- 16 GB-os RTX A4000 HP - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i7-3720QM I 16GB I 250GB I Nvidia I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest