- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
micimacko #89799 üzenetére
A TP-Link-nek két féle mesh eszköz sorozata van:
1; OneMesh: Itt egy router mellé lehet tenni repeater-t vagy Powerline eszközt node-nak és csak wifi-s kapcsolat használható az eszközök összekötésére.
2; Deco: Itt csak Deco egységek sorolhatóak mesh hálózatba és van lehetőség wifi-s és kábeles kapcsolat kialakításéra is.
A két rendszer nem kompatibilis egymással!Az Asus AiMesh megoldása teljesen nyitott, minden kompatibilis eszköz beszervezhető a hálózatba, akár elsődleges, akár másodlagos egységnek és van lehetőség minden esetben wifi-s és kábeles kapcsolatra.
-
dkess
őstag
válasz
micimacko #89783 üzenetére
Biztos, hogy nem fog menni. OneMesh -t támogató router mellé nem rakhatsz másik routert - maximum ezt támogató repeatert vagy Powerline adaptert (mindkettő drágább, mint a neki nagyjából megfeleltethető router).
Nem mellesleg ethernet backhaul sem támogatott sehogysem ...
-
-szabi-
addikt
válasz
micimacko #82790 üzenetére
Esetleg digis topikban nincs erről valami, mások mit tapasztaltak nagyobb sebességre váltásnál?
Mivel új szerződést gondolom nem fogsz kötni marad a máshol történő próba, mint lehetőség. -
Quqesz
nagyúr
válasz
micimacko #82757 üzenetére
Diginet 1000, Huawei modem
Én ezt csináltam:
Ethernet bedug a WAn csatiba, majd 220V bedug. A balról 4-ik led narancs színben felvillant, majd a bal első led zölden villogott.
Gép bekapcsol, 192...... beír böngészőbe és új jelszóval beléptem. Ott végigvittem amiket kért, közben balról négy led zölden világított, aztán volt egy frissítés, ami után újraindult és azóta megy. Hozzáteszem én a wifi részét használom, a Lan részét nem
Firmware 1.0.9
Hv 1.0Mértem utána egy speedtestet és 260 körül volt a sebesség le és fel is.
-
-
válasz
micimacko #58972 üzenetére
Ha nem kell 5 GHz-s wifi akkor N18U.
A TP-Link gyárilag AC-s eszköz, az N56U csak CFW alatt.Milyen környezetben (falak száma/anyaga, távolságok, szomszédok) lenne használva?
Milyen net sebesség mellé kellene az eszköz?
Mennyi és milyen kliens eszköz/adapter használná?
Mennyi lenne a beszerzésre?
Milyen egyéb igények vannak a router-rel szemben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Jogász topic
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Filmvilág
- Sorozatok
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Crypto Trade
- Home server / házi szerver építése
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest