-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
Sziasztok!
Sajnos ahova költöztem nincs normális vezetékes internet szolgáltató.
Ezért már kb 1 éve 4G-t használok erre a Telenortól. Ezzel sincs semmi gond azt kivéve, hogy Huawei B525-ös router-t használok (jól hasit), de ezt szeretném cserélni.Jelenleg van egy Asus AC56U routerem, de nem tudom használni a b525-ös bridge mód hiánya miatt (tudom vannak rá próbálkozások én még normális megoldást nem láttam, ami működik most a lengyel firmware van rajta)
Jelenleg a MikroTik vonalán nézelődöm:
- LHG LTE6 kit Ez esetében, mögé kötném az Asus-om, de itt nem értem, hogy LET 6-al rendelkezik ellenben az RJ45-ös csatolója csak 10/100-as valamit benézek?
- wAP ac LTE6 kit vagy ez az egy eszköz szolgál ki teljesen és tud mindent.A házban van több 5-6 db telefon/notebook és pár esp8266 és esp32-es is (kb ~10), terheltnek nem mondanám. Szerintem ezek a kategóriájú router-ek röhögve kiszolgálják.
Bármilyen más tapasztalatot szívesen fogadok. Köszönöm előre is a segítséget!
Mikrotik-el bevallom még nem volt dolgom, de valahol ezt is el kell kezdeni
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Synology NAS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Borderlands 4
- Vírusirtó topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- be quiet! Pure Rock 2 Black 150W TDP Foxpost az árban
- SAMSUNG LU28R550UQRXEN 28" 4K 60Hz UHD LED monitor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest