- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Apple Watch
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ideg
aktív tag
Sziasztok!
Router vásárlás előtt állok mert a jelenlegi Tplink 1043nd v1 sztem kezdi megadni magát. Ledobálja a klienseket a wifiről szinte percenként.
100M netem van, tehát a gigabites portok nem fontosak, net sebesség bővítés nem lesz ennél feljebb. Spéci hálózatos dolgok se fontosak, mondjuk egy nyomtató megosztás mehet, bár sztem az már alap minden routeren. Esetleg torrent kliens, vpn, dyndns. Viszont fontosabb lenne a wifi jelerősség. Tégla családi házról van szó egy emelettel, falvastagságot nem tudok sajna. A router a földszinten lenne. 2.4 és 5 ghz -en is használnám, csúcsidőben kb 10 wifi kliens csatlakozik. A keret szerintem olyan 25 körül lenne rá jelenleg. Szomszédok nem zavaróak, talán 1 router van a szembe szomszédban de nagyon gyenge a jele már itt. Márkahűség nagyon nincs, bár ezzel a Tp linkkel nagyon sokáig elvoltam minden gond nélkül. Remélem nem hagytam ki semmit. Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- alza vélemények - tapasztalatok
- 3D nyomtatás
- Battlefield 2042
- Formula-1
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 470 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 17,3" FHD I Nvidia I W11 I Cam I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest