Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ideg
aktív tag
Sziasztok!
Router vásárlás előtt állok mert a jelenlegi Tplink 1043nd v1 sztem kezdi megadni magát. Ledobálja a klienseket a wifiről szinte percenként.
100M netem van, tehát a gigabites portok nem fontosak, net sebesség bővítés nem lesz ennél feljebb. Spéci hálózatos dolgok se fontosak, mondjuk egy nyomtató megosztás mehet, bár sztem az már alap minden routeren. Esetleg torrent kliens, vpn, dyndns. Viszont fontosabb lenne a wifi jelerősség. Tégla családi házról van szó egy emelettel, falvastagságot nem tudok sajna. A router a földszinten lenne. 2.4 és 5 ghz -en is használnám, csúcsidőben kb 10 wifi kliens csatlakozik. A keret szerintem olyan 25 körül lenne rá jelenleg. Szomszédok nem zavaróak, talán 1 router van a szembe szomszédban de nagyon gyenge a jele már itt. Márkahűség nagyon nincs, bár ezzel a Tp linkkel nagyon sokáig elvoltam minden gond nélkül. Remélem nem hagytam ki semmit. Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Interactive Brokers társalgó
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Óvodások homokozója
- LEGO klub
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Gubek-Einste
Dr.NX