- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli03
őstag
Tudtam, hogy a KMPlayer 3 feliratot is meg tud jeleníteni egyszerre. De a másodikat felülre teszi, a harmadikat meg középre. Lehet állítani a pozíciójukat, de akkor a két felirat középen fog találkozni, vagyis ez nekem nem jó.
#27670 zone: nem ebből akarok megtanulni angolul. De mindenképp angolul nézem a sorozataimat (nem fogok rájuk várni és nem tetszik a szinkronjuk sem) és a filmeket is. Amiket nézek sorozatokat, azoknak mindegyiknek normális fordítása van. Filmeknél meg inkább várok normális feliratra, de párszor én is belefutottam gyengébb fordításokba.
-
zoli03
őstag
#27664 tonyrulez : nem akarok 1 percenként átváltani a böngészőre, aztán írogatni Translate-be a szót, aztán visszamenni a sorozathoz.
#27665 LonGleY: kisebb betűmérettel nem takarna olyan sokat ki, maximum harmadát, de nagy átlagban annyit se. VLC nagyon nem szimpatikus, feliratot a PotPlayer--rel is tudok váltani billenytűvel is, vagy akár a KMPlayer-rel. Amiket nézek sorozatok, azoknál nagyjából én is úgy fordítom fejben, ahogy a feliratkészítők. Az azonos időzítésű feliratot meg fél perc alatt megtalálom és letöltöm.
#27666 tonyrulez: ez ugyanúgy nem jó a sok idő és a VLC miatt.
Megcsinálok 1-2 percet manuálisan, aztán kiderül mennyire használható megoldás. Addig egyelőre nem is keresek programot.
-
zoli03
őstag
Olyan programot keresek, amivel két feliratfájlt tudok egyesíteni, de nem úgy, hogy egymás után fűzöm őket. A két felirat azonos időzítésű, és úgy akarom hogy a két felirat azonos időhöz tartozó sorai egymás alatt, egyszerre legyenek. Találtam egyet, ami jó lenne (Subtitle Translation Wizard), de ez fizetős. Nem ismer valaki olyat, ami ingyenes?
-
zoli03
őstag
Tudnátok olyan videólejátszó programot mondani (akár többfélét is), ami egyszerre tud megjeleníteni két feliratot? Lehetőleg alul/felül, vagy be tudjam állítani a pozíciójukat. Most PotPlayert használok, de az nem tudja ezt a funkciót.
-
zoli03
őstag
Olyan programot keresek, amivel weboldalakat tudnék lementeni PDF-be (vagy PDF-be nyomtatni). Eddig nincs is gond, de én olyat szeretnék, ami nem oldalakra tördelve menti le a weboldalt, hanem ugyanúgy, mint az eredeti weboldal. Vagyis úgy tudjak benne lefelé görgetni (nem oldalakra tördelve), mint az eredeti weboldalon.
-
zoli03
őstag
Olyan programot keresek, amivel az alábbiakhoz hasonló függvényeket tudok rajzolni, feliratozni:
Előre is köszi
-
zoli03
őstag
Digitális tv adásból felvett .ts fájlt akarok átkonvertálni, de akármelyik programmal próbáltam, a hangot semelyik se konvertálja át, az átkonvertált fájlban nincs hang. Milyen programmal próbáljam, amivel jó lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest