-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
BigBadPlaYeR #51816 üzenetére
Köszi a választ!
Találtam egy-két szoftvert (PhotoPrism, Excire), amik előre elkészített modelleken alapuló tárgyfelismeréssel tagelik a képeket, ezeket még kipróbálom, mennyire működnek, hátha ennyi elég lesz.
Van egy jó ismerősöm, aki pont machine visionnel és object recognitionnel foglalkozó cég egyik alapítója, de előbb itt tettem fel a kérdést, nem akartam addig zavarni, amíg még én sem vagyok képben. Azóta már írtam neki, mondott pár dolgot, ami mentén tovább utána tudok olvasni a dolognak.
Köszi a felajánlást a kontaktokra, de sajnos kevesebb jön ebből, minthogy megérje egy külső fejlesztő. Hiába győzködtem a céget, akiknek fotózok én is és még pár másik fotós, hogy kitermelné a befektetést, ha válogatás helyett több időnk lenne fotózni, de süket fülekre talált...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Yurbuds Ironman fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest