-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz
Kence Fice #51109 üzenetére
Én egyszerű "csekklistának" a Microsoft ToDo -t használom. Működik offline desktop appként is (bár asszem akkor is be kell jelentkezni). Feladatokhoz tudsz alfeladatokat is hozzáadni, így mondjuk a porszívós példánál a feladaton belül látszódhat az is, hogy már elhoztad, de még vissza kell vinni.
De sokan dicsérik a Joplin -t is. De az csak offline ingyenes, én meg pont online szinkronizálhatót kerestem anno. Még több itt: AlternativeTo - ToDo List Managers
Ha több lépcsős feladatok vannak, akkor el lehet gondolkodni valamilyen Kan-Ban rendszerű programon is, mint pl. a Notion vagy WeKan. Még több itt: AlternativeTo - KanBan Boards
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest