- Fotók, videók mobillal
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kence Fice
lelkes újonc
válasz
BigBadPlaYeR #51118 üzenetére
De sokan dicsérik a Joplin -t is. De az csak offline ingyenes, én meg pont online szinkronizálhatót kerestem anno.
A kedvedért megnéztem, szenvedtem a win portable verziójávalegy ideig, majd letöltöttem féltucatnyi videot, mindenhol hasonlóan szenvedtek vele, úgy tűnik, hogy
- ténylegesen nem jegyzetelő, hanem webes formátumú szövegszerkesztő, azok vannak oda érte, akik html kódokkal szeretik formázni a szövegeket és képeket illeszteni bele
- elsősorban mobilra és tabletek-re fejlesztik
- fizetős az általuk megszabott weboldalhoz szinkronizálás esetén, de linux-os verziónál valaki docker-re és másra hivatkozott, hogy úgy ingyenesÉn egyszerű "csekklistának" a Microsoft ToDo -t használom.
Inkább az ingyenes todo portable-t ajánlom, jó lenne látni hozzá egy kis továbbfejlesztést, de hát ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3224
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3245
- ÚJ ÁRU 08.25. !! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest