Hirdetés
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz
repvez #51162 üzenetére
Ha jól értem, akkor neked a 'kétirányú kapcsolatokon' (Bidirectional links) van a lényeg, amikor Wikipedia-szerűen lehet ugrálni a kifejezések között.
Nemrég futottam bele az Obsidian nevű programba, ami szerintem neked kell.Freemind-ot úgy tudom már nem fejlesztik. FreePlane-t ajánlom helyette. Bár a MindMap elvet én inkább úgymond egyszeri lefutású projektek menedzseléséhez használom. Ötletek, ellenőrzőlisták, stb. Tudásbázisnak kevésbé alkalmas szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Ennyibe fognak kerülni az új Samsung csúcstabletek
- Azonnali navigációs kérdések órája
- BestBuy topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Telekom mobilszolgáltatások
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest