- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Íme az új Android Auto!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Megjöttek a Redmi Note 14-es telefonok Magyarországra, ennyibe kerülnek
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kence Fice
lelkes újonc
válasz BigBadPlaYeR #51142 üzenetére
Kösszépen, a task coach lett a befutó, egy kicsit körülményes, de jónak tűnik.
-
Kence Fice
lelkes újonc
válasz BigBadPlaYeR #51118 üzenetére
De sokan dicsérik a Joplin -t is. De az csak offline ingyenes, én meg pont online szinkronizálhatót kerestem anno.
A kedvedért megnéztem, szenvedtem a win portable verziójávalegy ideig, majd letöltöttem féltucatnyi videot, mindenhol hasonlóan szenvedtek vele, úgy tűnik, hogy
- ténylegesen nem jegyzetelő, hanem webes formátumú szövegszerkesztő, azok vannak oda érte, akik html kódokkal szeretik formázni a szövegeket és képeket illeszteni bele
- elsősorban mobilra és tabletek-re fejlesztik
- fizetős az általuk megszabott weboldalhoz szinkronizálás esetén, de linux-os verziónál valaki docker-re és másra hivatkozott, hogy úgy ingyenesÉn egyszerű "csekklistának" a Microsoft ToDo -t használom.
Inkább az ingyenes todo portable-t ajánlom, jó lenne látni hozzá egy kis továbbfejlesztést, de hát ez van.
-
Kence Fice
lelkes újonc
Összefoglalóban nem találtam, olyan "feladat lista" nyilvántartó program kellene, ahol a feladatokat lehet csoportosan kezelni és megjegyzéseket tenni és az elkészülteket kipipálni anélkül, hogy a többire hatással lenne, és ne kelljen minden egyeset külön ablakban vagy fájlban megnyitni.
példa:
feladatcsoport:
Bélával elintézni:
- szatyrot vinni neki
- porszívót elhozni
- megbeszélni vele X-etmódosítás után:
Bélával elintézni:
- szatyrot vinni neki
- elvittem, de nem jó, másik kell holnap
- porszívót elhozni
- KÉSZ - holnap visszavinni neki
- megbeszélni vele X-et
- hümmögött, hogy Y-t megkérdezi és visszahívMindenféle szövegfájl, excel, stb. volt már, állandóak voltak az adattörlési és egyéb problémák, a papír nem jön számításba, mert 8x az illető és reszkető keze miatt már nem tud olvashatóan írni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest