-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
juharsirup
csendes tag
válasz
mrobes #36653 üzenetére
Akár, végülis szimpatikus gyártó. De a PowerISO nem ingyenes, és nem egyszerűbb, mint a CloneDrive. Tőlük én az ingyenes AnyBurn-t szerettem meg, mint a már nem fejlesztett ImgBurn-t pótló, bugmentesebb íróprogramot. Nem mintha bármikor is szükségem lenne ilyenre, de a visszajelzések jók róla.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
mrobes #34572 üzenetére
"Egyébként a LibreOffice ki tudja váltani a MS-féle Office-t?"
Én adtam több esélyt is a LibreOffice-nak is, meg az Apache OpenOffice-nak is, miután már elég jól megismertem a Microsoft Office-csomag rengeteg adottságát (persze az olyan, hogy mindig rejteget újdonságot, nincs az az ember, aki kiismeri teljesen), hogy hátha van egy ugyanúgy megfelelő ingyenes alternatíva, de sajnos nem lehet kiváltani velük. Szerettem volna, ha jó a LibreOffice vagy az OO is vagy akár más ingyenes alternatíva, főleg, amikor egy darabig teljesen áttértem a Linuxra, de sajnos a gyakorlatban a Wordhöz képest mindkettő rettentő gyenge (amikor Linuxoztam, elég durván hiányzott), nem beszélve az olykor borzalmasan béna bugjairól, random befagyásairól. Nyilván a Wordnek is vannak bőven bugjai, beakadásai, stb., de soha nem találkoztam ennyivel, mint pl. LibreOffice-nál (ami ráadásul lassú is, de asszem ez az OO-ra is igaz volt). Az ósdi dizájnja sem bejövős egyiknek sem manapság, de az már másik kérdés, teljesen ízlés kérdése (van, aki meg gyűlöli a ribbont), ettől még használható lehetne. Nyilván most lesznek olyanok, akik azt fogják mondani, hogy "hát nem tudom, mi volt a bajod vele, nekem tökéletesen bevált", azzal nem tudok mit kezdeni, teljesen igényfüggő, van, aki észreveszi, hogy a többi sajnos egyelőre egy szar, van, aki nem (mert mondjuk úgy használja, hogy jó az vidékre, és van, akinek bőven mindenre elég egy Google Docs is). (Aztán van, aki meg azt mondja, ha ilyen szóba kerül, hogy LaTeX rulez.)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest