-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Kezdő vagyok #24010 üzenetére
Amelyik programot zavarja az szól érte és kiírja miket zárj be.
-
válasz
nem jelent gondot, ha nem böngészőbe épülő program.
-
sztanozs
veterán
válasz
Attól függ.
ha az installer bizergál bármit, amit a böngésző fog, akkor igen, egyébként nem
-
válasz
Kezdő vagyok #23582 üzenetére
windows essentials 2012 -»kollázs
de a Picassa is tud ilyent -
sfdrakex
nagyúr
válasz
Kezdő vagyok #23582 üzenetére
-
andorra
őstag
válasz
Kezdő vagyok #22992 üzenetére
A konkrét feladattól függ, ez nem derült ki. (Formátumok.)
A 2. kérdésre, az asztali lenne gyorsabb, nem tudom pontosan mennyivel, de nem csak egyféleképpen lehet egy 2 órás filmet konvertálni, lehet egy menetben, jobb minőségben több menetben, ezért ez tőled is függ. Ha valós időben sikerülne például konvertálnod, az gyorsnak számítana.
-
Visormail
addikt
válasz
Kezdő vagyok #22992 üzenetére
handbrake egyedül a gpu gyorsítást nem tudja, én jópár fizetőset/ingyeneset végignéztem pár hete de végül ennél maradtam, mindegyiknél találtam valami nagy hiányosságot az olyan funkciók terén amit alapnak tartok (dts-hd hangsávnál lássa és választható legyen külön a core és a hd, legyen olyan hogy a kiválasztott hangsávot ne kódolja újra). A fejezetek átnevezését meg talán nem is láttam egyikben sem a handbrake-en kívül.
Azért amit még szerintem érdemes lehet kipróbálnod pl: Freemake video konverter, Pavtube ByteCopy, Aiseesoft Total Media Converter Platinum, dvdfab. Nem tudom milyenek az igényeid lehet neked más fog tetszeni.
A xilisoft programja pl ugyanaz mint az imtoo fel is vannak tüntetve egymás felületén. A többi amiket néztem odin, besthd, 4media, leawo, itoolsoft, holeesoft is feltűnően hasonlítanak egymásra vagy ugyanaz csinálja mindet vagy van valami konvertáló program író sablon
A winx-ek nagyon nem jöttek be általában egyikben sem lehet még hangsávot választani se. -
BullZeye
veterán
válasz
Kezdő vagyok #22981 üzenetére
PotPlayer, Kmplayer, MP HD Classic
-
kispx
addikt
válasz
Kezdő vagyok #22981 üzenetére
Én SMPlayer-t használok/tudok ajánlani. Még nem találkoztam olyan filmmel/zenével amit nem játszott le. A VLC-hez hasonlóan nem kell kodekeket mellé telepíteni.
Szerk.:
A VLC-től jobb pedig ízlés kérdéseNekem jobban bevált.
-
csabiks
senior tag
válasz
Kezdő vagyok #22961 üzenetére
SZTAKI szótár DVD kiadás
GIB - Scriptum - Angol-magyar hangosszótár -
jagdtigger
tag
válasz
Kezdő vagyok #19139 üzenetére
Ezzel nem lehet mit tenni, a konvertálás mindig is gépzabáló művelet volt és marad is, főleg fullHD minőségnél
.
-
válasz
Kezdő vagyok #18127 üzenetére
Nem feltétlen de ugye nem az ördögtől való egy live, vagy gmail fiókot is bevonni a levelezésbe. (Paranoia:A live fiókomat a levelező exportálásával is kimásolom egy külső lemezre, miközben rendszeresen fut a gépről teljes másolatot készítő mentőprogram is)Konkrétan arra gondoltam, hogy rengeteg pár gb-os online tárhely létezik, direkt biztonsági másolat céljából, a legtöbb esetben évi pár ezer ft-ért már akár 150GB-os tárhelyet is kaphatsz. pl. [link]
A Norton is kínál hasonló megoldást.
Vannak erre szakosodott oldalak ahol összegyüjtik/hasonlítják ezeket a megoldásokat.A DVDírással kapcsolatban nem voltunk egyértelműek, vagy rosszul fogalmaztam.
Nem kell juju varázslat. Minőségi alapanyagot használj, ne zacskós 20Ft-os lemezt. Ne ess kétségbe, (mindíg legyen nálad törülköző) ha csak 4x-es sebességgel írja a lemezt, nem fog problémát okozni. Ne akarj sokkal okosabb lenni nála, mégha Norbi monta akkor se...Ha nagyon nem bízol a programban/lemezben/íróban, itt a remek alkalom, hogy mégjobban elbizonytalanodj: Nero CD DVD speed Ez az ingyenes progi nem csak a sebességet csekkolja le, de már megírt lemez "minőségét" is leteszteli.
-
föccer
nagyúr
válasz
A legelterjedtebb cloud alkalmazás talán a Google docs. Bejelentkezel a Google fiókodba, és a fenti részen rámész a dokumentumokra. Ami ott létrehozol, azt bárhol a világon eléred, mert nem a gépeden tárolódik az információ, hanem a Google szerverparkjában valahol. Vannak előnyei, vannak hátrányai.
üdv, föccer
-
Kezdő vagyok
őstag
válasz
Lejárt az időlimit.
NEC AD-7243S a típusa az íromnak,és úgy látom,minimális írási sebessége a 2-szeres.
Amit még egy programmal sem sikerült belőle kicsikarni.
Tudtok valami ingyenest mondani?
Mármint amit ti is használtok,és bevált íróprogramot? -
válasz
Kezdő vagyok #18114 üzenetére
1. A lemez minősége/hordozórétege határozza meg, hogy mennyire időt álló. Ebbe, az, hogy hányszorosan írod meg, az nem tud beleszólni. Azért szokás mégis azt mondani, hogy tartósabb lesz egy lemez, ha lassabban írják, mert akkor precízebben dolgozik a lézer, szabályos(abb) kis mélyedéseket tud égetni a hordozórétegbe. nagyobb sebességnél ezek a mélyedések deformálódnak, ezáltal még kisebb karcolások is olvashatatlanná képesek tenni a lemezt. (binaris módon tárolja az adatot, azaz 1 vagy 0, "lyuk/nem lyuk")
2. Ha számítógépes optikai eszközön játsszák le a zenét/filmet stb, akkor igazából nem számít, hogy hányszorosan írod, de ha asztali eszközökben játszanák le a zenét/filmet stb, akkor max 4x-esen írj
3. A Verbatim már régi motoros és kiváló minőségű alapanyagokat gyárt. Ennek ellenére csak egy lemezt írj ki (lassan) és azt próbáld meg az asztali eszközön, ugyanis nem csak a gyors írás miatt fordulhat elő, hogy nem olvassa az asztali lejátszó, van amikor a lemez információs blokkján akad le (ez előre rá van nyomva a nyers lemezre, nem írható, csak olvasható)
-
fatal`
titán
válasz
Kezdő vagyok #18114 üzenetére
Nem lesz tartósabb a lemez, 4x-es tempó tökéletes.
IMGBurn akkor tud mp3at írni, ha mellé csinálsz cue fájlt.
-
válasz
Kezdő vagyok #17998 üzenetére
-
fatal`
titán
válasz
Kezdő vagyok #17996 üzenetére
Én semmilyet.
-
fatal`
titán
válasz
Kezdő vagyok #17994 üzenetére
CDBurnerXP, ImgBurn. Mindkettő ingyenes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest