Hirdetés
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Herqles
csendes tag
A problémám a következő: Letöltöttem (legálisan) a netről egy HD-s trailert (Transformers 2), mert kíváncsi voltam, miben is jobb a HD. 3 perc 155 MB, gondoltam ez durva lesz.
A céges gépem egyáltalán nem bírt a .mov videóval, és a keresője a QuickTime-ot ajánlotta fel letöltésre. Otthoni gépemre fel is tettem eme progi legfrissebb free verzióját és le is tudtam vele játszani, de elég szaggatósan.
A társítás lehetőségei között szerepelt a NERO7 ShowTime 3 nevű progija, amit a DVD-íróhoz kaptam. Nos ez meglepően jó minőségben
játszotta a videót, ráadásul a menüje is magyar, plussz a kedvenc PowerDVD9-emhez igen hasonlít (ami azonban nem boldogul ezzel a fájl kiterjesztéssel), aminek külön örültem
, de ez a progi csak egy 30 napos licenszel bír, ami ezennel el is kezdett fogyni.
A kérdésem, hogy nincs-e olyan progi, ami jól viszi az ilyen videókat, illetve, hogy nincs-e az én nero cd-men valahol megfelelő aktiváló kód a ShowTime 3-hoz, amit esetleg én eddig nem találtam?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- World of Tanks - MMO
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Byintek Love U14 Projektor
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- OnePlus Nord CE3 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A céges gépem egyáltalán nem bírt a .mov videóval, és a keresője a QuickTime-ot ajánlotta fel letöltésre. Otthoni gépemre fel is tettem eme progi legfrissebb free verzióját és le is tudtam vele játszani, de elég szaggatósan.
A társítás lehetőségei között szerepelt a NERO7 ShowTime 3 nevű progija, amit a DVD-íróhoz kaptam. Nos ez meglepően jó minőségben
játszotta a videót, ráadásul a menüje is magyar, plussz a kedvenc PowerDVD9-emhez igen hasonlít (ami azonban nem boldogul ezzel a fájl kiterjesztéssel), aminek külön örültem
, de ez a progi csak egy 30 napos licenszel bír, ami ezennel el is kezdett fogyni.