Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Garmin topik
- MWC 2026: Hálózattechnológiai mélyvíz Bóday Tamással. Mint rendesen.
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
sanzi89
üzenetére
PDFreaders.org
Itt találsz pár ingyeneset (a Foxit-on kívül).(#8586) sgergi: a Foxit Reader új verziójával sajnos azt kellett tapasztalnom, hogy tele van buggal.
Nem lehet keresni pl. pdf-dokumentumokban, mert tök hülyeségeket talál meg, vagy egyszerűen azt mondja, hogy nincs ilyen tétel, pedig Adobe Readerben gond nélkül lehet keresni ugyanabban a dokumentumban ugyanazt a szöveget, ezenfelül a böngészős plugin is szar, mert amikor a mentés gombra kattintasz, akkor mindig egyetlen előre megadott néven hajlandó csak lementeni a fájlokat (most nem tudom pontosan megmondani ezt a felajánlott nevet, mert a bugok miatt már kidobtam a fenébe a böngészős plugint), nem a dokumentum eredeti nevén. Akkor már maradok az Adobe Readernél...
Az egyetlen, amiben értelmesebb jelenleg a Foxit Reader az Adobe Readernél, az az, hogy nyomtatásnál akkorára lehet nagyítani a dokumentumot, amekkorára én szeretném, és nem a program.
Csak emiatt nem töröltem le a gépről. De alapértelmezettnek most semmiképp nem használnám ezt.
Kár érte, pedig az előző verzióval nem volt ennyi gond, persze az sem volt hibátlan, de azért az igen meglepő, hogy ilyen mértékben rontanak egy programon, nemhogy javítanának...
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Lenovo L13 G2 Core i7 1165G7 16 Gb Ram FullHD IPS Intel Iris Boltból Számlával Garanciával
- szinteÚJ Dell 15 i7 1355U 16GB 512GB FHD 120Hz!!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem lehet keresni pl. pdf-dokumentumokban, mert tök hülyeségeket talál meg, vagy egyszerűen azt mondja, hogy nincs ilyen tétel, pedig Adobe Readerben gond nélkül lehet keresni ugyanabban a dokumentumban ugyanazt a szöveget, ezenfelül a böngészős plugin is szar, mert amikor a mentés gombra kattintasz, akkor mindig egyetlen előre megadott néven hajlandó csak lementeni a fájlokat (most nem tudom pontosan megmondani ezt a felajánlott nevet, mert a bugok miatt már kidobtam a fenébe a böngészős plugint), nem a dokumentum eredeti nevén. Akkor már maradok az Adobe Readernél...
Csak emiatt nem töröltem le a gépről. De alapértelmezettnek most semmiképp nem használnám ezt.