Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Xiaomi MI-3 - odavág a nagyoknak
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
petersonal
tag
Jaja énis javás dologra tippelnék inkább meg az is mit tippelgetek XD a kiterjesztésről ez
jó leirást ad de még mindig nem tom, lehet akkor h ez télleg egy archive fájl de valahogy csak meg lehet nyitni ha már nem szerkesztésre vagy megnézésre. Mondom nekem firefox félig meddig megnyitotta(én társítotam hozá) de több kevesebb sikerrel mert ilyen legörgethető menüje van h 1-2-3-4 oldal és mit tom én megnyitja a 3ast és nem lehet vele átscollozni a többi oldalra pedig azok is érdekelnének.edit: sőt még wiki alapján cmd-ből is próbáltam hekkelni de úgy sem ment, de csak lehet nem próbálkoztam elég kitartóan

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- sziku69: Szólánc.
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Gaming notebook topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest