Hirdetés
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
igen, a funkcio nevet ertem, nekem inkabb az okoz problemat, hogy mit tart szemelyes informacionak, illetve ezeket kuldeset hogyan, miben korlatozza
ha te tudod, kerlek oszd meg velem, tenyleg erdekelne, hogy mi is akar lenni ez a funkcio (mert a tobbi imho ugymond felesleges, vagy tudja a bongeszo, vagy mindketto)
koszonom
en a kerio oldalan egy ilyet talaltam:
Privacy protection
Credit card numbers, email addresses, phone numbers, social security numbers. All these are valuable to identity thieves. With Kerio Personal Firewall, attempts to send virtually all types of sensitive information can be stopped cold.
erre annyit tudok mondani, hogy aki kiad ilyen informaciokat egy nem megbizhato web-hely fele, azt egy tuzfal sem fogja ebben megakadalyozni
Új hozzászólás Aktív témák
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest