Hirdetés
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spe88
senior tag
válasz
King Unique
üzenetére
amikor telepítettem valahol azt olvastam, hogy az N verzió Európára érvényes, így azt tettem fel. Hiba volt.
Megtaláltam amúgy és felraktam a Media Feauture Packot "belülről". Nem ott volt ahol a leírásban, de gondolom újabb a Windowsom, Gépház-kereső segített.
Ami érdekes, hogy restart után a natív Kamera app már ugyna hibát nem dobott, de továbbra sem mutatott képet. Gyanakodtam, hogy akkor ez biza valami masszív hardverhiba lesz most már biztos. De azért mondom checkolom online tesztelővel. Ott működött. Szóval a hardver nem hibás. El akarom indítani Skype-on, random chatoldalon neten, ott azt írta, hogy YouCam nem támogatott (mert azt felraktam még nemrég, hogy hátha azzal megy). Mondom rendben uninstall, restart, most megint tesztelem az online tesztelővel immáron az integrated webcamot és ezt írja:

Azt hiszem ismét nyomok egy formatot és felrakom a nem N verziót, hátha.
A kiírt hibajelenséget még hetekkel ezelőtt ugyanígy megkaptam a teszter oldalon, végigmentem minden tutorialon és semmi nem segített. Talán az új nem N Windows megoldja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R5 1400 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Aubika akkumulátoros fejpánt Meta Quest 3-hoz
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest