- Android szakmai topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Bőrkötésű belépő a Samsungtól
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- One mobilszolgáltatások
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spe88
senior tag
válasz
King Unique
üzenetére
amikor telepítettem valahol azt olvastam, hogy az N verzió Európára érvényes, így azt tettem fel. Hiba volt.
Megtaláltam amúgy és felraktam a Media Feauture Packot "belülről". Nem ott volt ahol a leírásban, de gondolom újabb a Windowsom, Gépház-kereső segített.
Ami érdekes, hogy restart után a natív Kamera app már ugyna hibát nem dobott, de továbbra sem mutatott képet. Gyanakodtam, hogy akkor ez biza valami masszív hardverhiba lesz most már biztos. De azért mondom checkolom online tesztelővel. Ott működött. Szóval a hardver nem hibás. El akarom indítani Skype-on, random chatoldalon neten, ott azt írta, hogy YouCam nem támogatott (mert azt felraktam még nemrég, hogy hátha azzal megy). Mondom rendben uninstall, restart, most megint tesztelem az online tesztelővel immáron az integrated webcamot és ezt írja:

Azt hiszem ismét nyomok egy formatot és felrakom a nem N verziót, hátha.
A kiírt hibajelenséget még hetekkel ezelőtt ugyanígy megkaptam a teszter oldalon, végigmentem minden tutorialon és semmi nem segített. Talán az új nem N Windows megoldja.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- SSD kibeszélő
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kompakt vízhűtés
- Gyúrósok ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Windows 10
- Elektromos autók - motorok
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest