Hirdetés
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz
Cs1csó
üzenetére
Abbyy (2 ypszilon)
Optical character recognition vagy optical character readerRégen én Omnipage-et használtam, de az Abbyy FineReader utolérte, és sokkal jobb.
Illetve ha csak 1 alkalomra kell, vannak ingyenes online megoldások, (akkor nem kell programokat telepíteni), de az nem mindig tökéletes.
Sőt, ma már egy okostelefon is képes ilyenre. Pl. Legutóbb egy görög nyelvű szöveget fordított le élőben. Értsd: a kamerát a szövegre irányítottam, és élőben felülírta magyar szöveggel, azonos betűtípussal, színnel. Sokkolt, hogy már ilyen is van. Talán Google Lens volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Ableton Live 12 Suite Education
- Ps4 és PC Játékok (Április 3. UP!) Olvass...
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest