- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Nekem bőven elég lett volna, mert nem a kép mintázata alapján akartam volna hasonlítani, hanem fájlszinten, név-méret alapján. Csak épp pont fotókra akadtam

Amúgy az Awsome Duplicate Photo Finder-rel végül megoldottam azt a maradvány kb. 4...500 fotó hasonlítását. Igaz munka közben az összes fotóra dolgozott nem csak az elsőnek megadott mappa képeit kereste a másodiknak megadott mapparendszerben és első alkalommal fél óra alatt kb. a képek feléig jutott, de akkor több időt nem tudtam rá szánni így lekapcsoltam.
Második alkalommal viszont nem is tudom hogyan, de olyan 11...12 perc alatt végigpörgette az összes fotót és talált is sok 100%-ig egyezőt (no ezek között rengeteg volt a célmappában duplikálódva, amivel egyelőre nem kívántam volna foglalkozni, de ha már így alakult, akkor végiglépkedtem azokon is) és megtapasztaltam azt is, hogy csak egyesével lehet kijelölni benne, így minden egyes duplikátumot egyenként kellett töröltetnem, plusz a törlési figyelmeztetés minden egyes esetben. Na ez meg vitte az időt rendesen
Annyi előnye volt ennek, hogy korábban pár kép kapott tartalma alapján új elnevezést és ezzel a módszerrel azok eredeti verziói is kiszűrésre kerültek, ami csak fájlnevek és méret alapján kimaradt volna
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- Sweet.tv - internetes TV
- Linux Mint
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vicces képek
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- Apple iPhone 15 Plus Black Dynamic Island, 48 MP fő kamera 256 GB -100%
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő