- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpaceJam
aktív tag
válasz
liszi70
üzenetére
Performance Monitor - A system tray-ben jelzi az aktuális CPU-, RAM-, hálózat- és lemezhasználati információkat. Ott van ZIP formában a Neszén is.Egyenesen az összefoglalóból. Első indítás után mindenféle paneleket dob ki, de ez csak beállítás kérdése. A
Show this panelopciókat kikapcsolgatod, és amit szeretnél, annál aShow in Tray Area-t pedig be, és ezek a fölös panelek el is tűnnek. Így:
Én még a színeket szoktam cserélni és ennyi. Rendesen, grafikusan jelzi a dolgokat, és ha ráviszed az egered, akkor frissülő pillanatnyi infókat ír ki. Ez a legegyszerűbb ilyen program, és szerintem kötelező lenne mindenkinek, aki nem sík gyökér a gépéhez, mert rohadt hasznos egy ilyesmi visszajelzés arról, hogy épp mit csinál a masina.
Egyetlen furaság, amit művel, hogy a rendszer indulása után, a kurzor alatt megjelenít egy kis infópanelt, de ez csak addig tart, míg meg nem mozdítod az egeret. De ez legyen a legnagyobb baja egy sok éve nem frissített, még Win 7-hez készített programnak.

Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- UTOLSÓ DARAB - Újszerű, frissen pasztázott PlayStation 4 Pro, GoldHEN + 20db játék
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Ram bazár DDR3 (4GB/2GB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest