- iPhone topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- OnePlus 15 - van plusz energia
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpaceJam
aktív tag
válasz
liszi70
üzenetére
Azért, mert más a kettő funkciója. A GeekUninstaller inkább csak egy kényelmes lista, és mellesleg pár tipikus helyről leszedi azt, ami marad a programok után. A kényszerített eltávolítás is hasznos sok esetben, bár olyankor én újra szoktam húzni az adott programot, hogy aztán megint megpróbáljam a saját uninstallerét. De szerencsére ez ritka, hogy ilyennel találkozzak... ezért nem árt előtte informálódni, mielőtt ilyen szarokat telepít az ember, amit lekaparni se lehet aztán.
A Revo-t egyszer próbáltam, de az egy otrombaság, úgyhogy nem is lesz a Neszén. Amit nem lehet megoldani CCleaner reg tiszítás + Autoruns + GeekUninstaller kombóval, az ott rohadjon meg. Nem kell hülyeségeket telepíteni, ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- SzoftverPremium.hu
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4507, 100% Akkumulátor
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- Bomba ár! Dell Inspiron 17 5770 i7 I 8GB I 128SSD+1TB I Radeon 4GB I 17,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- Beszámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest