Hirdetés
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- iPhone topik
- Két kinyithatós Oppo is érkezhet idén
- Hitelesített viszonteladói programot indított az Ulefone
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Poco F8 Ultra – forrónaci
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
King Unique
üzenetére
Nem úgy tűnik pedig, hogy bármit is tömörítene. A felcsatolt VHD tulajdonságai (F: ) is azt mutatják, hogy márpedig illett volna megcsinálnia hiba nélkül a WinPE-nek.
Természetesen utána mentem a hibának is ("Reasons of system restore failed no disk can be used") és próbáltam Diskpart-tal törölni mindent a cél lemezen, de úgy se volt jó.
Ez akárhogy is nézem az elvileg működnie kéne, de mégse esete, ami élettapasztalatom szerint elég tipikus az összes Windows verzión a Rendszervisszaállítás kapcsán. Nekem ez vmiért soha nem működött, még a sima "Visszaállítás egy korábbi mentési pontra" se, egyszer se abból a maréknyi alkalomból amikor igazán kellett volna az elmúlt 20 évben kb, Win98-tól kezdve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gitáros topic
- Gaming notebook topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mini-ITX
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest