Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ultra jó ajánlattal lépheti át a Vivo a 7000 mAh-t
- iPhone topik
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Teasüti
üzenetére
Istenem...
Le lett írva világosan, hogy maga a mentésnél létrehozott lemezképfájl az, ami tömörítve lesz és kisebb a mérete, nem a felcsatolt partíciók mérete lesz kisebb, + vannak a C mellett egyéb rendszerpartíciók is, ez a betett screenshot meg nem világos mit igazol amikor 2 különböző állapotot mutat, stb. + Az is le lett írva világosan, hogy normál esetben nyilván működik a beépített lemezképfájl létrehozó és visszaállító eszköz, használtam többször én is, az hogy esetedben nem működött, az egyéni probléma, ennyi. Az a WinPE meg a program pendrive-ról bootolható változatát akarja jelenteni, de a Windowsban lévő eszköz használatánál jó ehhez a telepítő és ott a WinRE menü, ehhez is linkelve lett leírás. A rendszer-visszaállítás meg gyakran 3rd party AV-k miatt nem működik, de normál esetben annak is kell, meg nem csak az éppen futó Windows alól lehet indítani, hanem a WinRE menüből is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- OLED TV topic
- Linux kezdőknek
- Filmvilág
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Ultra jó ajánlattal lépheti át a Vivo a 7000 mAh-t
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- iPhone topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 11.28
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Oyomba VGP-BPS26 utángyártott akkumulátor / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Lehet, hogy azért, mert az a Windows még nem tartalmazta?
Le lett írva világosan, hogy maga a mentésnél létrehozott lemezképfájl az, ami tömörítve lesz és kisebb a mérete, nem a felcsatolt partíciók mérete lesz kisebb, + vannak a C mellett egyéb rendszerpartíciók is, ez a betett screenshot meg nem világos mit igazol amikor 2 különböző állapotot mutat, stb. + Az is le lett írva világosan, hogy normál esetben nyilván működik a beépített lemezképfájl létrehozó és visszaállító eszköz, használtam többször én is, az hogy esetedben nem működött, az egyéni probléma, ennyi. Az a WinPE meg a program pendrive-ról bootolható változatát akarja jelenteni, de a Windowsban lévő eszköz használatánál jó ehhez a telepítő és ott a