- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kempetlen
tag
válasz
totron
üzenetére
Nem sugallom, hanem tény: ha egy rendszerre már nem fejlesztenek szoftvereket, akkor hogy várod el, hogy az stabilan működjön? Ez ennyire egyszerű. És akkor a biztonsági frissítések hiányát már nem is említem, mert az is nyilván valami misztikus hülyeség.
Ha nem akarnád, hogy a bullshithalom növekedjen, akkor nem írnál ilyen totálisan felesleges bekezdéseket, mint most tetted. Onnan van ennyi önbizalmam, hogy rengeteg olyannal találkoztam már, aki próbálta megmagyarázni, hogy miért JOBB a Windows 7, vagy hogy miért van értelme kikapcsolni a frissítéseket. Ezen még néha felhúzom magam, de valójában kiröhögnivaló minden ilyen balfasz. Ha magadra vennéd, akkor csak hajrá! You're welcome.
Igen, ezerféle régi gépre raktam már fel Windows 10-et, ha már érdekel - de úgy tűnik, csak a fogást próbálod keresgélni. Sok sikert!

Új hozzászólás Aktív témák
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB szivárvány / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 4 db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
- LG UltraWide 38WR85QC-W IPS Monitor! 3840x1600 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest