- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Kordában fogja tartani az S25 a Snapdragon 8 Elite őserejét
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
válasz Kempetlen #47613 üzenetére
Én értem, hogy nagyon büszke vagy az elért telepítős eredményeidre, de önigazolással önigazolást igazolni nem ér. További jó szervizelést kívánok és persze felnövést. Fürdetés tekintetében ne magadból indulj ki. A többváltozós gondolkodást tudnám megint csak említeni. Azért ironikus, hogy pont a nemsérülést emlegeted, valahogy nekem meg te tűnsz pont ilyennek.
Függ a telepített programoktól, ebben egyetértünk. Minimális, már használható apparát sebességéről írtam. Persze nem értek az informatikához, ez már csak így van.
Win 7-et sem kell telepíteni muszájból. Bullshithalom növekszik. Másik felnagyított divatérv, hogy nem fejlesztenek Win7-re - amivel azt sugallod, hogy nem használható effektíve, de úgy semmire. Esetleg még írd be, hogy megszűnt a Win7, mármint hogy az összes valaha feltelepített bitje eltűnt a világegyetemből. Majdnem ilyen szintű ez a szüntelenül idecitált érv is.
Különben neked honnan a fenéből van ekkora önbizalmad? TE elmagyaráztad. Már elmagyaráztad. Minek fórumozol ilyen habitussal? Notepad.exe, de tényleg vagy zárt csoport, ahol nem érhet ellenvélemény vagy ami még rosszabb, ami végképp lekezelhetetlen: ugyanannak a véleménynek egy más árnyalata.
Az érdekes mód tekintetében a hardverkörnyezetet emlegesd, ne saját magadat. Nárcizmus power.
Szerk.: gondolom a használt Win10-es gépek is régi gépek - arról ment ugyanis a pofázás. Ja nem, keresztérvelés kell, hogy igazad lehessen. Ne csússzunk már félre csúsztatásokon.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest