- A Dreame három okostelefont mutatott meg Lengyelországban
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple Watch
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kempetlen
üzenetére
Olvasgatom egy ideje a fórumtárs kényes házi anyagának védelmét.
De ha nem tölti fel sehova és otthon tárolja... merevlemez pl. amit dokkolóban használ, de lehet pendrive stb... azon egy AES256-os 7zip-be null tömörítéssel való berakás vagy bármi más aes256-os hosszú jelszós RAR stb... miért nem jó megoldás?A gond akkor szokott lenni, ha a NET-re rakja, vagy a NET-ről elérhető a tartalom. Ebben az esetben ilyen tartalomnál kb. mindegy, hogy mivel védte.
Ha marad kb. a 90 évek szintjén és a polcon illetve szekrényben van mobil eszközön, akkor nem lehet gond. Még akkor sem, ha a családtag megtalálja.
Én. pl, a mai napig otthon wincsiken tárolok és dokkolót használok. Korábban volt eSATA most már USB3... de végülis tök mindegy. Nekem is van hasonló anyagom, ha nem is ilyen nagy terjedelemben és azt offline a fenti módon tárolom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- ASUS Zenbook S 13 OLED Ultra 7 155U 16gb ram 1tb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok gyönyörű fedlap
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest