Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nem fair: lemarad az Android 14-ről a Fairphone 4
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Ászpárral nyerhet kártyapartit a OnePlus
- Honor Magic6 Lite - bűvös hatos
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
Hát nem találtam más topikot így szoftverekkel kapcsolatban.Valaki használta már a revo uninstaller programot?Szóval a kérdésem az lenne,hogy a visszamarad rendszerleíró elemeknél csak a vastag fekete betűs részeket lehet jelölni és azokat törölni vagy a lenyitott mappák vékony betűseit is és aztán törlés?Mert valahol egyszer azt olvastam csak a vastagon szedetteket szabad törölni amit jelöltem is a képen.Egyszer úgy jártam egy vékony betű mappát véletlenül bejelölve hagytam aztán az összes program uninstallja eltűnt a revo unistallból is meg a windows program eltávolítása vagy módosítása részből.De aztán nem tudom valójában is ettől volt e.
ugye alapból így adja be törlésre minden bejelölve
Én meg így szoktam,hogy a vékonyabbak mellől kiveszem a pipát csak a vastagokat jelölöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest