- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Megvan, melyik Snapdragon 7 kerül Nothing Phone (4a)-ba
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
Sziasztok!
Keresek freeware vhd recovery tool-t.
Kb 3 gigányi anyag vhd file-kon van még win 7-es időkből. Win10 alatt is módosítást kaptak, verziónként mentve lettek google drive-ra. A legutolsó mentett állományoknál lezárásnál még nem volt probléma, de amikor vissza akartam nyitni, azt jelezte, hogy sérült vagy hibás állomány. Akkor néztem vissza a google drive-on lévő mentett anyagokat, azokra is ugyan azt jelzi mostanra (anno semmi baj sem volt velük, azokra kerültek "növekményesen" az új dolgok). Próbáltam win7 alatt nyitni meg bármelyiket, a válasz, hogy file rendszer korlátozások miatt nem tudja megnyitni.
Van "kernel for vhd", amit találtam ingyenes kategóriában, de már az is csak 250 megáig ingyenes (egyébként az lementi a tartalmat okésan). Minden más, ami ingyenesen hirdeti magát - hát egyik sem az, mire lementésre akarom használni.
El tudok érni win7, win10, linux környezeteket. Bármelyikhez van freeware tool, örülnék a tanácsnak.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Macbook Pro 14" - M4 Pro - 24GB/512GB - 68 Ciklus (MX2E3MG/A) Ezüst - MAGYAR - 2+ év garancia
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad B71-80: Intel 4415U I 8GB I 500GB I 17,3" HD+ I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- LG 49sm8600pla 49" és ok. odl 58920uh-dab 58" hibás TV-k
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest