Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Rekord negyedévet zárt az Apple
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Geri Bátyó
üzenetére
DVD Decrypter, free és állítólag ezt is tudja. Régi program, de még működhet.
A 2000-es években megkerülhetetlen volt, mindenki ezt használta.. Én is...
itt van egy leírás kívánt funkcióhoz.Értelemszerűen mpeg2 fájlok jönnek majd létre. Ezzel kell aztán majd tovább dolgoznod, ha konvertálni akarod.
Azt tudom, hogy ha másolás védett volt az anyag, akkor azt gyakran előtte, egyben kellett egy másik programmal ISO-ba rakni, amin már nem volt másolás védett.
Volt még a PGC Demux-is... talán az is tud így automatikusan darabolni. De az elég bonyolult volt, csak vész esetén használtam ha műteni kellett egy fájlt... Pl. képarány beállítani vagy ilyesmi.
Nem tudom pontosan, hogy mihez kell amit kérdeztél. De a DVD-t jelenkori formátumba minőség romlás nélkül a chapter-ek megtartásával a MakeMKV tud. A létrejövő MKV fájlban megmaradnak a chapter jelölések és így a legtöbb lejátszó programban ugyanúgy tudsz ugrálni a tartalomban, mint a DVD-n... Természetesen egy fájl lesz, mert a DVD-n lévő fájlokat egy MKV konténerbe rakja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- Új Samsung GalaxyBook X360 FHD 2in1 OLED i7-1360P 12mag 16GB 512GB Intel Iris XE Toll Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs